Επίσημη πρόταση περιμένουν για Μάκο

13:12 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, υπάρχουν. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε στο aek365 στέλεχος της ΠΑΕ, επίσημη πρόταση που να μπορεί η ομάδα να πάρει απόφαση αν θα πουλήσει και πόσο τον παίκτη τώρα και πριν την "πρώτη" προπόνηση της ομάδας, δεν έχει έρθει. Η Μόναχο 1860 είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για τον μέσο της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της. Στην ΑΕΚ

δεν κρύβουν ότι περιμένουν από τους Γερμανούς (ή από μία ομάδα της Ιταλίας) να καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση για τον διεθνή μέσο. Μία πρόταση που όπως τονίζουν θα την εξετάσουν και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την αποδεχθούν (αν και η ανάγκη για χρήματα είναι μεγάλη) εφόσον δεν ικανοποιήσει το σύλλογο. Το βασικό ζητούμενο της διοίκησης είναι να πουληθεί ο Μάκος εφόσον η πρόταση που θα έρθει θα είναι με τη μορφή μετρητών και άμεσα καταβλητέων.
Όπως σημείωναν από την ΑΕΚ και στην περίπτωση Κλωναρίδη, όταν οι Γάλλοι ζήτησαν ξαφνικά να στείλουν τα χρήματα τέλος Ιουλίου, η ΠΑΕ απαίτησε κάποια πράγματα, δείχνοντας διάθεση να μην ξεπουλήσει τον παίκτη, κοιτώντας και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις άμεσες ανάγκες που πρέπει να διευθετηθούν. Στην ΑΕΚ λοιπόν ξεκαθαρίζουν ότι επίσημη πρόταση - για την ώρα τουλάχιστον - δεν έχει έρθει για τον Μάκο, ωστόσο περιμένουν πως σύντομα θα είναι σε θέση να συζητήσουν σε πιο στέρεα βάση είτε με τη Μόναχο 1860 είτε με άλλη ομάδα που θέλει τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα