Επίσημα... τέλος ο Αραούχο

12:33 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Κάρλος Αραούχο! Όχι δεν είναι αστείο, ούτε γυρίσαμε το ρεπορτάζ... 2 χρόνια πίσω όταν ο Αργεντινός ετσιθελικά αποφάσισε να γυρίσει στην Αργεντινή και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το συμβόλαιο του Αραούχο με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και μόλις πρόσφατα έφυγε από το επίσημο site

της ομάδας και το ρόστερ το όνομα και η φωτογραφία του. Εκεί υπήρχε εδώ και 2 χρόνια παρά το γεγονός ότι ο Αραούχο το καλοκαίρι του 2010 (ένα χρόνο δηλαδή μετά τον ερχομό του στην ΑΕΚ και έχοντας υπογράψει με αυτή συμβόλαιο τριετούς διάρκειας) για ένα χρέος της Ένωσης προς το πρόσωπό του ύψους 50.000 ευρώ (ληξιπρόθεσμη οφειλή) πήρε τα πράγματά του και γύρισε στην Αργεντινή και τη Λανούς.

Η διοίκηση Αδαμίδη τόνιζε τότε ότι ελέγχει το θέμα... Ότι θα κυνηγήσει τον παίκτη δικαστικά και η ΑΕΚ θα δικαιωθεί. Μάταια... Ναι μεν η ΑΕΚ προχώρησε το θέμα δικαστικά, ναι μεν στις αρχές του 2011 (1,5 χρόνο μετά τη φυγή του δηλαδή!) δικαιώθηκε αρχικά από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, η οποία της επιδίκασε το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ. Ναι μεν η ΑΕΚ έφτασε το θέμα και στη FIFA, ωστόσο περιμένει από αυτή δικαίωση. Πότε θα έρθει; Σίγουρα όχι στο... τέλος Μαϊου του 2012 (ναι πέρασε...) που υποστήριζε τότε η διοίκηση Αδαμίδη. Ο Αραούχο έχει ζητήσει από την αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μείνει ελεύθερος με υπαιτιότητα της ΑΕΚ και να του επιδικαστεί το ποσό των 600.000 ευρώ. Έτσι, κατάφερε με αλλεπάλληλες αναβολές να στείλει την εκδίκαση της υπόθεσης το 2014...!

Keywords
Τυχαία Θέματα