Δύο Γάμοι, με… χρώμα ΑΕΚ

12:16 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Η ΑΕΚ, μπορεί -ελέω χρεών-να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως από τους ανθρώπους της, επιχειρείται μια νέα αρχή. Και ελπίδα όλων είναι ότι το μέλλον θα της ανήκει... Όπως «νέα αρχή» στη ζωή τους, έκαναν από προχθές, οι γόνοι δύο εκλεκτών μελών της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ο λόγος, για τον γιο του Νίκου και της Ελευθερίας Πανταζή Τριαντάφυλλο, αλλά και τον δευτερότοκο του Κοσμά και της Σοφίας Πεσιρίδη, Αντώνη.

Ο πρώτος, επέλεξε ως εκλεκτή της καρδιάς του την Ελευθερία Χατζηαποστόλου, και είχαν αποφασίσει, να δώσουν το τελευταίο τους ραντεβού ως ελεύθεροι, στα σκαλοπάτια της Μεταμορφώσεως Σωτήρος στη Σταμάτα.

Ο δεύτερος, αποφάσισε να χάσει την ...ελευθερία του, για να βρει την ευτυχία στο νέο -με παπά και με κουμπάρο- ξεκίνημα της ζωής του, έχοντας ως συνοδοιπόρο στο επόμενο του βίου του, την προσωποποίηση της Ευτυχίας, στο πρόσωπο της Έφης Χαλάστα.

Και τη «νέα αρχή» στη ζωή των τεσσάρων νεόνυμφων, τίμησαν με την παρουσία τους πολλά εκλεκτά μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Μπορεί την ημέρα διεξαγωγής των δύο γάμων πολλοί από τους ποδοσφαιριστές, που έχει «κουράρει» ο Νίκος Πανταζής στην 40χρονη παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και οι συμπαίκτες του Κοσμά Πεσιρίδη στην ομάδα βετεράνων της Ένωσης, να έλειπαν στην Πρέβεζα, αφού οι παλαίμαχοι της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, έπαιζαν για φιλανθρωπικό σκοπό, όμως αυτό δεν απέτρεψε τους εν Αθήνας διαμένοντες, να παρευρεθούν στα μυστήρια.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Λάκης Νικολάου και Μίμης Παπαϊωάννου, που έχουν «στενές» σχέσεις με τις οικογένειες Πανταζή και Πεσιρίδη.

Ο πρώτος, παρ' ότι νονός του Τριαντάφυλλου Πανταζή, έκανε αγώνα δρόμου, για να βρεθεί πρώτα στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας στον Περισσό, οπού οι Αντώνης Πεσιρίδης και Ευτυχία Χαλάστα, έκαναν το «νέο ξεκίνημα» της ζωής τους. Ήθελε να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο και τις ευχές του και να ομορφύνει με την παρουσία του το Μυστήριο.

Ο δεύτερος, ανέβηκε πρώτα στη Σταμάτα για να κάνει και ...πρόβα τζενεράλε εν όψει μιας από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή του, που θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή, αφού θα οδηγήσει στα σκαλοπάτια της εκκλησίας την κόρη του Αγγελικούλα, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Σαμπατάκο.

Πήγε λοιπόν στην δεξίωση που είχε οργανώσει ο Κοσμάς Πεσιρίδης για τον γάμο των Αντώνη και Ευτυχίας. Και η παρουσία του, εκτόξευσε το κέφι στα «χίλια αστέρια», αφού ξεκίνησε τραγουδιστικό ρεσιτάλ, με πρώτο-πρώτο τον ύμνο της ΑΕΚ.

Όμως ας πάρουμε τα γεγονότα ένα προς ένα, ξεκινώντας από το μυστήριο που τελέστηκε στη Σταμάτα, αλλά δίνοντας «βάρος» στο Μυστήριο που ζήσαμε στην Αγία Αναστασία Περισσού.

Από την Σταμάτα στον Περισσό

Τον πάντα χαμηλών τόνων Νίκο Πανταζή, τίμησαν στην χαρά του γιου του Τριαντάφυλλου, οι λίγοι αλλά εκλεκτοί φίλοι που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Μακριά οι παράγοντες, που έχουν φέρει την «κιτρινόμαυρη» ομάδα στο σημείο που είναι σήμερα, αλλά παρόντες

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα