Επιμένει για το σεντόνι η Λίβερπουλ

00:01 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-29ξ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-1
Γήπεδο: Λίμπερτι

Στους 2 βαθμούς από την 4η θέση βρέθηκε η Λίβερπουλ που κέρδισε με 1-0 τη Σουόνσι.

Η Λίβερπουλ δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος του ματς όσο κι αν προσπάθησε σε διαστήματα να ηρεμήσει τον ρυθμό που έδινε η Σουόνσι και να πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους οι παίκτες του Ρότζερς. Οι «κύκνοι» παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, μπορεί να μην απείλησε ουσιαστικά

την εστία του Μινιολέ μέχρι το δυνατό σουτ του Γκομίς στο 31' που απέκρουσε ο Βέλγος, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο 33' ο Σίγκουρντσον με ωραία κίνηση είδε το σουτ να φεύγει πολύ ψηλά σε μια φάση με ωραία ανάπτυξη από τους παίκτες του Μονκ, ενώ ο Ισλανδός δοκίμασε ξανά τα ρεφλέξ του Μινιολέ στο 38' με ωραίο δεξί φαλτσαριστό σουτ. Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε πολλά να πει στους παίκτες του στην ανάπαυλα...Τα λόγια του πρέπει να εισακούστηκαν γιατί η Λίβερπουλ ήταν πολύ διαφορετική με την έναρξη της επανάληψης.

Πιο τολμηρή, πιο σίγουρη με τη μπάλα στην κατοχή της και πιο επικίνδυνη από το πρώτο μέρος, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να παραμένει στη δεξιά πτέρυγα και να την... ανεβοκατεβαίνει συνέχεια, έχοντας τοποθετηθεί σε θέση εξτρέμ. Στο 58', ο Φαμπιάνσκι έκανε εξαιρετική επέμβαση στην κλειστή του γωνία σε σουτ του Κουτίνιο, ενώ για το τελευταίο ημίωρο επιστρατεύθηκε και ο Στίβεν Τζέραρντ. Τελικά, στο 68' από πανέξυπνη πάσα του Στάριτζ στον κενό χώρο για τον Χέντερσον, ο Αμάτ έπεσε στα πόδια του Άγγλου για να κόψει τη μπαλιά όμως από την κόντρα, η μπάλα «κρέμασε» τον Φαμπιάνσκι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των «κόκκινων»! Όλα ήταν πλέον με το μέρος των φιλοξενούμενων που είχαν το προβάδισμα, ήλεγξαν απόλυτα το ματς και δεν συνέτρεχε ουδείς λόγος ανησυχίας για τα καρέ του Μινιολέ από τη στιγμή που η Σουόνσι δεν αντιδρούσε, ενώ ο Στάριτζ πέτυχε το δοκάρι με δεξί πλασέ στις καθυστερήσεις.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Αμάτ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι (80' Ντάιερ), Κορκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον (89' Εμνς), Γκομίς, Ράουτλετζ (73' Μοντέρο)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Σακό, Λαλάνα (88' Τζόνσον), Χέντερσον, Άλεν, Μορένο (64' Τζέραρντ), Στέρλινγκ, Στάριτζ, Κουτίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα