Τα πρώτα βραβεία φωτογραφίας από κινητό είναι γεγονός! Ψηφίστε το νικητή...

22:35 16/3/2015 - Πηγή: AEK365

Οι εποχές συνεχώς αλλάζουν και είναι η αλήθεια πως πολλές φορές φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας δεν έχουν να ζηλέψουν σε πολλά τις φωτογραφίες από επαγγελματικές μηχανές.

Γι' αυτό και θεσπίστηκαν πλέον τα Mobile Phone Award, τα οποία διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά από τα Sony Photography Awards με σκοπό να αναδειχθεί η καλύτερη φωτογραφία

της χρονιάς, η οποία τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο.

Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι υπέβαλλαν πάνω από 10.200 φωτογραφίες σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής (η Anna Dickson - διευθύντρια φωτογραφίας της εφημερίδας Wall Street Journal, ο Chris Hudson, καλλιτεχνικός διευθυντής του National Geographic στη Μεγάλη Βρετανία, ο Anthony Lepinay, φωτογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής από τη Γαλλία, o Alvin Soon, συνεργάτης του HWM και του HardwareZone.com από τη Σιγκαπούρη και η Evgeny Tchebotarev, γενικός διευθυντής και συνιδρυτής του 500px, από τον Καναδά) κατάφεραν ανάμεσα από αυτές να επιλέξουν τις 20 επικρατέστερες φωτογραφίες από τις οποίες το κοινό θα αποφασίσει τους νικητές.

Τώρα, σειρά έχει η διαδικτυακή ψηφοφορία όπου μπορούμε όλοι μας να ψηφίζουμε την φωτογραφία που μας αρέσει περισσότερο έως και αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου μέσα από την ιστοσελίδα του WPO (Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας).

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που διεκδικούν το πρώτο στην ιστορία παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίας και ψηφίστε την αγαπημένη σας εδώ.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "likes" θα κερδίσει και θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση απονομής των βραβείων για τον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας της Sony, στο Λονδίνο, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα