Επιμένει για Κατσικοκέρη ο Άρης

10:52 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη αλλά ο Εργοτέλης, στον οποίο ανήκει ο επιθετικός, δεν δέχεται να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς λαμβάνοντας ένα μικρό ποσό καθώς και κάποιους παίκτες από την δεύτερη ομάδα του Άρη.
Από την ΠΑΕ Άρης θα συνεχίσουν να προσπαθούν να πείσουν την κρητική ομάδα να δεχτεί την πρόταση τους με τον εκπρόσωπο του Κατσικοκέρη, Νίκο Ζαφειρόπουλο να

δηλώνει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Αθλητικό Metropolis": "Ο Νίκος θέλει να αγωνιστεί στον Άρη, παρότι έχει άλλες δυο προτάσεις από την Super League. Δεν είναι εύκολη περίπτωση όμως. Ο Νίκος θέλει να παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με τον Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης δεν το συζητάει για δανεισμό, μόνο για κανονική μεταγραφή. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Ίσως με κάποιο ποσό και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα καταλήξουμε κάπου".
Σε περίπτωση πάντως που η υπόθεση του Κατσικοκέρη καταλήξει σε "ναυάγιο" ο Άρης θα στραφεί στον Άρη Σοϊλέδη για την ενίσχυση της επίθεσης μιας και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, τον γνωρίζει από την περσινή κοινή τους θητεία στην Δόξα Δράμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα