«Επιμείναμε στις Ελληνίδες και ανταμειφθήκαμε»

00:46 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Νέα Ιωνία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας κερδίζοντας στον 27ο τελικό του θεσμού την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας με 23-18 και οι πρωταγωνιστές τόνισαν πως δίκαια η ομάδα της Νέας Ιωνίας κατέκτησε τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου:

«Η Νέα Ιωνία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν είχαμε το μυαλό και την

συγκέντρωση για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την ανοδική πορεία της αντιπάλου μας. Αν έπαιζε η Στανκούτε θα ήμασταν 60% καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήμασταν και καλύτεροι από την Νέα Ιωνία. Πάλι θα πω για τις δύο ξένες παίκτριες που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει μία ομάδα. Πιστεύω ότι σε μία ομάδα μπάσκετ θα ήταν σωστό οι δύο ξένες, όχι στο χάντμπολ».

«Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος ο Ντοιτσίνοφ»
Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση. Η αξία της αντιπάλου μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην νίκη μας. Οι αθλήτριες μου σέβονται και έχουν σαν πρότυπο αυτές της Αναγέννησης. Ήταν δύο διαφορετικές ομάδες στο γήπεδο, μία με εμπειρία και από την άλλη η νεανικότητα, η φρεσκάδα. Αυτή τη φορά υπερίσχυσε η δεύτερη ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφό μου για το ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος που έκανε, διότι έπαιξε όλα του τα χαρτιά και έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να γυρίσει το ματς. Ειλικρινά σας το λέω τον φοβήθηκε το μάτι μου. Κερδίσαμε δίκαια και με μικρή διαφορά. Παίξαμε σε ένα υπέροχο γήπεδο σε ένα γήπεδο κατάμεστο. Είμαστε περήφανες που πήραμε το κύπελλο σε αυτή την ιστορική πόλη για το χάντμπολ. Το τρικ για την ομάδα μας είναι ότι δεν έχουμε τρικ. Είμαστε μια ομάδα που κάνει πολύ προπόνηση, έχουμε χημεία. Πιστέψαμε στις ελληνίδες παίκτριες, αυτό το πληρώσαμε ακριβά χάνοντας τίτλους, αλλά επιμείναμε σε αυτό και ήρθε ο καιρός να ανταμειφθούμε. Είμαστε μια δεμένη ομάδα με πλήρες προπονητικό επιτελείο και μία διοίκηση που μας στηρίζει».

«Συγνώμη, ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος»
Βάσω Σκάρα (αρχηγός Αναγέννησης): «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα σήμερα. Εμείς δεν αποδώσαμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, ίσως το άγχος. Ίσως ψυχολογικά δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένες, ίσως και να μην μπορούσαμε παραπάνω. Είμαι λίγο πικραμένη, διότι την προηγούμενη φορά που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο το 2006 κατακτήσαμε το κύπελλο. Θα ήθελα προσωπικά να ζητήσω συγνώμη από τον προπονητή μου, τις συμπαίκτριες μου, την διοίκηση και τους φιλάθλους που ήρθαν από την Άρτα, διότι δεν βοήθησα όσο έπρεπε και ήθελα. Ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος και λυπάμαι για αυτό. Πιστεύω αυτό να μου γίνει μάθημα, διότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα ακόμα μαθαίνω. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και μακάρι να βρεθούμε στον τελικό με την Νέα Ιωνία».

«Τα αγαθά κόποις κτώνται»
Χρύσα Χρονοπούλου (παίκτρια Νέας Ιωνίας): «Για μένα η έκφραση ''τα αγαθά κόποις κτώνται'', είναι μότο ζωής. Δουλέψαμε πολύ από την αρχή της σεζόν, ρίξαμε πολλά δάκρυα και φτάσαμε εδώ και τα καταφέραμε. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε έναν τελικό, να αναλάβω μέρος της ευθύνης. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου».
Ιουλία Σλιάκοβα (παίκτρια Νέας Ιωνίας): «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ τα κορίτσια της ομάδας μου και ιδιαίτερα τις μικρές αθλήτριες που για κάποια ήταν η πρώτη φορά. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, διότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες».

Keywords
Τυχαία Θέματα