«Γράψαμε ιστορία»

00:34 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία τη νέα σεζόν, με τη νίκη επί του Πανθρακικού, κι ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έγραψαν ιστορία. «Γράψαμε ιστορία. Από αύριο η σημαία της UEFA μπορεί να κυματίζει! Συγχαρητήρια σε όλους για την Ευρωπαϊκή έξοδο, τη δεύτερη συνεχόμενη! Ήμασταν νωθροί, ο Πανθρακικός θα μπορούσε να σκοράρει. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο χτυπήσαμε πιο πολύ το παιχνίδι, έστω κι αν δεν

κάναμε πολλές φάσεις λόγω πολυπρόσωπης άμυνας του Πανθρακικού. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι πολύ καλά δουλεμένη», είπε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλουμε πολύ να περάσουμε στους «4» του κυπέλλου την Πέμπτη. Θα ξεκουράσουμε και πάλι παίκτες για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Η ομάδα μας είναι πεντακάθαρη και γι' αυτό θέλουμε τη νίκη απέναντι σε όλους. Κρατάμε αυτή τη μεγάλη νίκη και δουλεύουμε για το επόμενο ματς».

Ενώ τέλος ανέφερε: «Έλειπαν παίκτες βαρόμετρα. Όταν αλλάζεις το 40% ή 50%, η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Ο Ράγιος μπήκε, ο Αλβάρεζ ήρθε στα χαφ και καταφέραμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάθε προπονητής έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Ο Κοντοές μπορεί να παίξει ως ακραίο χαφ και θα πρέπει να τον συνηθίσετε. Όλα έχουν σχέση με το τι επιλογές έχει ο προπονητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα