Μια χαρά για πρωτάρης…

16:19 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-3
Γήπεδο : Άντζελο Μασιμίνο

Στους τρεις βαθμούς από την 3η θέση του Καμπιονάτο μείωσε η Φιορεντίνα που επιβλήθηκε 3-0 της Κατάνια με τον Μάτρι στο ντεμπούτο του να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Από νωρίς κατάφερε να ξεκινήσει την απόσβεση των χρημάτων της μεταγραφής του ο Αλεσάντρο Μάτρι στη Φιορεντίνα. Αυτό γιατί στο ντεμπούτο του με τους «βιόλα» σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας

του με 3-0 επί της Κατάνια στη Σικελία.

Ο Φερνάντεζ στο 25' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον πρώην επιθετικό της Μίλαν να αναλαμβάνει δράση από εκεί και πέρα και με δύο γκολ (28', 41') να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φρίσον, Φερνάντεζ (46' Λέτο), Μπελούτσι, Σπόλι, Μπιράγκι, Ίσκο, Ριναούντο (78' Γκουαρέντε), Πλασίλ, Μπαριέντος, Μπεργκέσιο, Κάστρο (72' Κέκο).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς (46' Ρονκάλια), Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Πασκουάλ, Φερνάντεζ, Πιζάρο, Βαλέρο (72' Αμπροσίνι), Κουαδράδο, Μάτρι (46' Ρίντερ), Βάργκας.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Αταλάντα στο Μπέργκαμο επικρατώντας αυτή τη φορά 1-0 της Κάλιαρι.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του Καμπιονάτο αποσπάστηκε οριστικά η Αταλάντα, η οποία εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της, πήρε τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 1-0 της Κάλιαρι.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Μποναβεντούρα στο 68' το οποίο αποδείχθηκε αρκετό και για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ιμπάρμπο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ραϊμόντι, Στεντάρντο, Λουκίνι (50' Γιέπες), Μπρίβιο, Μπριένζα (73' Καρμόνα), Μιλιάτσιο, Τσιγκαρίνι (81' Μπασέλι), Μποναβεντούρα, Μοράλεζ, Ντένις.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πισάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Ντεσένα (73' Ιμπραΐμι), Έκνταλ (80' Καμπρέρα), Κοσού (89' Σολίνας), Σάου, Ιμπάρμπο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 2-2
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Ακόμα περισσότερο μακριά από την κορυφή έμεινε η Νάπολι που «κόλλησε» στο ισόπαλο 2-2 με την Μπολόνια σε αναμέτρηση που ο Κονέ αποβλήθηκε.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Νάπολι η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ Άρα». Ο Μπιάνκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 37', ωστόσο στην επανάληψη ήρθε η ανατροπή για τους «παρτενοπέι».

Στο 62' ο Ιγκουαΐν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με τον Καγιεχόν στο 80' να κάνει την ανατροπή. Στο 84' ο Κονέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να έρθει ο Μπιάνκι στις καθυστερήσεις να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Νατάλι, Σερουμπίν (73' Μαντοβάνι), Γκάρικς, Κονέ, Πέρεζ (78' Χριστοδουλόπουλος), Πατσιέντζα, Μορλεό (82' Ακουαφρέσκα), Ντιαμάντι, Μπιάνκι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Φερνάντεζ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρεβεγιέρ, Ινλέρ, Τζεμαϊλί, Χοσέ Καγιεχόν, Πάντεφ (57' Χάμσικ), Μέρτενς (78' Ινσίνιε), Ιγκουαΐν.

ΚΙΕΒΟ-ΠΑΡΜΑ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Πάρμα πήρε σπουδαίο «διπλό» επικρατώντας αυτή τη φορά 2-1 της Κιέβο με γκολ στο 93'.

Την ανοδική της πορεία των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαίωσε η Πάρμα που πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κιέβο εκτός έδρας για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου.
Η ομάδα της Βερόνα μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 15' με τέρμα του Παλόσκι. Στο 24' ο Αμάουρι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με τον Κασάνο όμως, τρία λεπτά αργότερα, να φέρνει το ματς στα ίσια.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από ένα βαθμό, ήρθε ο Λουκαρέλι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να κάνει το σουτ με τον Πουτζιόνι να κάνει λάθος και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Σάρντο, Μπεντιβόλιο (61' Ραντοβάνοβιτς), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ντραμέ, Παλόσκι (64' Λαζάρεβιτς), Θερό

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Παρόλο (86' Άκουα), Μπιαμπιανί (79' Παλαντίνο), Αμάουρι, Κασάνο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ: 0-2
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Την τέταρτή της νίκη στα πέντε της παιχνίδια απέναντι στη Σασουόλο εκτός έδρας πήρε η Τορίνο που επικράτησε 2-0.

Η φόρα με την οποία ερχόταν η Σασουόλο από την επική της νίκη με 4-3 επί της Μίλαν, δεν ήταν αρκετή για να κάμψει και την Τορίνο, με την «γκρανάτα» να περάνει νικηφόρα με 2-0 και να πλησιάζει στις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Ιμόμπιλε στο 25' έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με τον Μπρίγκι στο 48' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να δίνει τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αντέι, Αριαούντο (54' Πουτσίνο), Μανφρεντίνι, Λόνγκι, Τσιμπσά, Μανιανέλι, Κούρτιτς (52' Φαρίας), Μπεράρντι, Φλόρο Φλόρες (59' Γκλιότσι), Ζίγκλερ.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μακσίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπρίγκι, Βίβες (90' Ελ Καντούρι), Φάρνερουντ (29' Μπασά), Μασιέλο, Σέρτσι (83' Μεγκιορίνι), Ιμόμπιλε.

ΤΖΕΝΟΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Ήτα σοκ υπέστη η Ίντερ με 1-0 από την Τζένοα.

Στο 3' και στο 10' ο Περίν απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ των Άλβαρες και Καμπιάσο, ενώ στο 18' και στο 24' οι προσπάθειες των Μιλίτο και Παλάσιο δεν βρήκαν στόχο για λίγο. Η μοναδική καλή στιγμή της Τζένοα στ πρώτο μέρος ήταν μια κεφαλιά του Μαρκέζε στο 39', με τον Χαντάνοβιτς να πέφτει και να διώχνει.

Η Ίντερ πίεσε στην επανάληψη και έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο 83' ο Αντονέλι με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην Τζένοα.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντονίνι, Μαρκέζε, Ντε Μάιο, Βρσάιλκο, Μπερτολάτσι, Κόφι, Στουράρο (72' Ντε Τσέλιε) Αντονέλι, Φετφατζίδης (76' Κονατέ), Τζιλαρντίνο (86' Καλαϊό).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς Ζουάν (85' Μπότα), Καμπανιάρο, Ρολάντο, Ναγκατόμο, Τζόναθαν, Καμπιάσο, Κουζμάνοβιτς (63' Γκουαρίν), Άλβαρες (21' Κόβασιτς), Μιλίτο, Παλάσιο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-3
Γήπεδο : Φρίουλι

Παλικαρίσιο διπλό πέτυχε η Λάτσιο μέσα στην έδρα της Ουντινέζε με 3-2 και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με το πέναλτι του Αντόνιο Ντι Νατάλε, ενώ στο 22' ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Ονάζι.

Στο 52ο λεπτο ο Φλοκάρι έπιασε όμορφο σουτ, αλλά ο Μπρκιτς απέκρουσε ξανά, ενώ στο 54' η Λάτσιο έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Ονάζι. Στο 57ο λεπτό ο Μπερίσα απέκρουσε το σουτ του Ντι Νατάλε και στο 62' η Λάτσιο ισοφάρισε με το πέναλτι του Καντρέβα. Η Ουντινέζε πήρε το προβάδισμα στο 68ο λεπτό με γκολ του Μπαντού και όλα έδειχναν να τελειώνουν. Ωστόσο στο 82ο λεπτό η Λάτσιο ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Λατσάρι και πήρε τελικά τη νίκη με το γκολ του Ερνάνες στο 90'

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπαντού, Περέιρα, Μπάστα, Πίντζι (89' Λόπες), Ντάγκλας (78' Λατσάρι), Μαϊκοσουέλ, Ντι Νατάλε (59' Μουριέλ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Ντίας, Μπιάβα, Σιανί (60' Ερνάνες), Ονάζι, Μπίλια, Καβάντα, Καντρέβα, Λούλιτς, Φλοκάρι (53' Έντερσον, 86' Τσάνα)), Κλόζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα