Έπιασε κορυφή ο Αστέρας

19:43 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Τρίπολης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Αθηνών)

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον Πλατανιά στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο νωθρά και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του,

ενώ ο Πλατανιάς είχε παθητικό ρόλο με αποτέλεσμα να περιμένει στα μισό γήπεδο τον Αστέρα, χωρίς όμως να έχει ρήγματα στην πολυπρόσωπη άμυνά του. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Ράγιος με δεξί σουτ στην κίνηση έπειτα από κεφαλιά του Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο 48ο λεπτό Ναβάρο ελίχθηκε ωραία, γύρισε την μπάλα στον Περόνε και εκείνος με άψογο πλασέ έκανε το γκολ για την ομάδα του Αστέρα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να μην διεκδικούν άλλες ευκαιρίες. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πλατανιά να ανεβάσουν ρυθμό. όταν ο Ουντότζι, σε μια από τις ελάχιστες φορές που ο Πλατανιάς πάτησε την περιοχή των Αρκάδων, βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με έναν «κεραυνό» μείωσε σε 2-1, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο με αποτέλεσμα να μείνει το 2-1.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (85' Καστέλς), Αλβάρες (56' Καρντάσιο), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (70' Φορμίκα), Περόνε.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Τζάνης, Καλάιτζιτς (52' Μιρτσέτα), Αγκιλέρα, Ουντότζι, Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα