Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

18:05 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οθέλλος Α.-Αγία Νάπα: 2-1
(Τιάγκο 85', 90+2'-Κολοκουδιάς 48')

Με σούπερ σκόρερ τον Τιάγκο, ο Οθέλλος πήρε μια μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 στο ντέρμπι ουραγών, και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Η Αγία Νάπα προηγήθηκε με γκολ του Κολοκούδια στο 48' με κεφαλιά, όμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Οθέλλου είχε τον τελευταίο λόγο.

Ο Τιάγκο ισοφάρισε το σκορ στο 85', ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του Κώστα Σακκά.

Είναι

το δεύτερο τρίποντο στην σεζόν για τον Οθέλλο, ενώ η Αγία Νάπα γνώρισε την πρώτη της ήττα από την ημέρα που ανέλαβε ο Κώστας Σακκάς.

Δόξα Κ.-Ανόρθωση: 0-4
(Λαΐφης 22', Αμπουργάνια 31', Μακρής 53', 66')

Εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη για την Ανόρθωση, που επικράτησε με το ευρύ 0-4 της Δόξας, σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο, και επανήλθε στις επιτυχίες μετά την γκέλα με τον Εθνικό.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους, παρά την απουσία του Γιακοβένκο, κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και να πάρει μια άνετη νίκη, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος άνοιξε το σκορ με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 22', ενώ δημιούργησε το δεύτερο στο 31', το οποίο σκόραρε ο Αμπουρτζάνια.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Ανδρέας Μακρής, που σκόραρε δύο τέρματα στο 52' και στο 65', και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ομόνοια-ΑΕΛ: 2-0
(Ποτέ 18' πεν., 65')

Σπουδαία εντός έδρας νίκη κατάφερε και πέτυχε η Ομόνοια που νίκησε μέσα στο ΓΣΠ την ΑΕΛ με 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι και δίκαια πήραν την νίκη. Η ΑΕΛ ήταν άτυχη, είχε καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Στα πολύ θετικά για την Ομόνοια είναι η πολύ καλή παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της, όπως και των Κιρμ-Ρούμπιο, στο βασικό σχήμα.

Αρνητική ήταν η διαιτησία του αγώνα αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ΑΕΛ στο πρώτο μέρος ενώ ακύρωσε λανθασμένα γκολ της Ομόνοιας στην επανάληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα