Επαφές, μεταγραφές και... αριθμοί

09:32 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία και τις επαφές που θα συνεχίσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Θωμάς Μαύρος γράφει η εφημερίδα Goal. Στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Ο Θωμάς Μαύρος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα του για εξασφάλιση μιας βιώσιμης λύσης για την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Με σύμμαχο την ελπίδα λοιπόν ο Μαύρος θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο σειρά επαφών και με άλλους επιφανείς και οικονομικά

εύπορους ΑΕΚτζήδες, στους οποίους θα εκθέσει την κατάσταση, θα προσπαθήσει να αναλύσει το πλάνο του και θα επιχειρήσει να τους πείσει να συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθεια με όσα μέσα διαθέτουν.Ο Μαύρος δεν προτίθεται να πάει στα ραντεβού και να ικετεύσει για ρευστό αλλά θα επαναλάβει την άμεση ανάγκη που έχει ο σύλλογος για 3 εκατ. ευρώ μέχρι τις αρχές Αυγούστου για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του και μέρος των χρεών στο Δημόσιο.

Ο ίδιος βλέποντας τη χαμηλή ανταπόκριση που υπάρχει μέχρι στιγμής κρατάει μικρό καλάθι, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να ελπίζει στο θαύμα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των επαφών και της συσπείρωσης που επιχειρεί θα έχει την προσεχή Κυριακή στις 11 π.μ. στην καφετέριά του συνάντηση με τους επικεφαλής των συνδέσμων φίλων ΑΕΚ προκειμένου να συζητήσει με τους φιλάθλους για να επιτύχουν μαζικότερη κινητοποίηση στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας και να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση στον λογαριασμό σωτηρίας της Ενωσης". Η εφημερίδα επίσης γράφει για τις μεταγραφικές σκέψεις που κάνουν στην ΑΕΚ: "Παρ' όλο που με τη διαμορφωθείσα κατάσταση ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών και ανανεώσεων, εντός της εβδομάδας οι Θωμάς Μαύρος, Βαγγέλης Βλάχος και Βασίλης Τσιάρτας θα έχουν συνάντηση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφικής κίνησης, με τους Μόρα, Μάντζιο και Μητρόπουλο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα".


SPORTDAY

Aνάλυση των οικονομικών δεδομένων της ΑΕΚ κάνει σήμερα η εφημερίδα, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι "απλά δεν βγαίνει. η Ενωση οδηγείται σε έλλειμμα 13-15 εκατ. ευρώ. Όπως προκύπτει από την ισοσκέλιση εσόδων - εξόδων οι υποχρεώσεις της σεζόν 2012/13 είναι σχεδόν διπλάσιες από τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ". Μάλιστα η SD εξηγεί πως υπάρχουν τέσσερις προϋποθέσεις που μπορεί να ελπίζει η ΑΕΚ. Αυτές είναι:
"1) Να πουληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές για να υπάρξει ρευστότητα. Στην «Ένωση» ελπίζουν να δώσουν άμεσα και τον Λεονάρντο και ενδεχομένως τον Μπουγαΐδη, Λαγό, Αραμπατζή, Κοντέ ή όποιον άλλον καταφέρει να φέρει πρόταση.

2) Να γίνει η ρύθμιση με την Εφορία και να πέσει η μηνιαία δόση στις 200.000 ευρώ, διότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ πρέπει να δίνει στο Δημόσιο 550.000 ευρώ το μήνα.

3) Να μειωθούν σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ, τα οποία τη δεδομένη στιγμή ανέρχονται στις 250.000 ευρώ το μήνα.

4) Να εισρεύσει στα ταμεία του συλλόγου κεφάλαιο. Είτε αυτό είναι από κάποιον επενδυτή είτε από τον α

Keywords
Τυχαία Θέματα