Έπεσε μαχόμενο το Εκουαδόρ

00:57 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΕΚΟΥΑΔΡΟΡ-ΓΑΛΛΙΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μαρακανά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντεζιρέ Ντουέ (Ακτή Ελεφαντοστού)

Τεράστια προσπάθεια έκανε το Εκουαδόρ απέναντι στους Γάλλους αλλά το τελικό 0-0 δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση. Η Γαλλία

πέρασε πρώτη και παίζει με τη Νιγηρία ενώ οι Ελβετοί θα παίξουν με τους Αργεντίνους.

Κάκιστο με ελάχιστες φάσεις το πρώτο μέρος. Ο Γκρισμάν απείλησε με ένα σουτ στο 10' και στο 38' ο Πογκμπά με κεφαλιά ανάγκασε τον Ντομίνγκες να διώξει σε κόρνερ. Το Εκουαδόρ είχε μια καλή φάση στο 40' όταν ο Ένερ Βαλένσια έπιασε την κεφαλιά και ο Γιορίς έδιωξε δύσκολα.

Στην επανάληψη το ματς έγινε πολύ καλύτερο και με το καλημέρα οι Γάλλοι άγγιξαν τον γκολ όταν ο Γκρισμάν με πλασέ από κοντά είδε την μπάλα να βρίσκει πρώτα στον Ντομίνγκες και στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο 49' το Εκουαδόρ έμεινε με δέκα όταν ο Αντόνιο Βαλένσια χτύπησε άσχημα αλλά χωρίς πρόθεση τον Ντινιέ. Πέντε λεπτά μετά οι παίκτες των Λατινοαμερικάνων βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Νομπόα να σουτάρει τελικά άουτ. Ο Ματουιντί στο 61' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντομίνγκες ενώ στο 73' ο Πογκμπά έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία λεπτά το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Αρόγιο στο 81' έκανε ωραία ενέργεια αλλά κακό σουτ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ιμπάρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς. Στην αντεπίθεση οι Γάλλοι απείλησαν με τον Μπενζεμά ενώ στο 87' ο Ρεμί έκανε ωραία το σουτ αλλά ο Ντομίνγκες έδιωξε. Στο 89' ο Πογκμπά έκανε τρομερή ενέργεια αλλά σούταρε άουτ.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες, Γκουάγκουα, Εράθο, Παρέδες, Νομπόα (90'Καϊσέδο), Μοντέρο (63'Ιμπάρα), Γ.Αγιόβι, Ε.Βαλέντσοα, Μίνδα, Αρόγιο (81'Ατσίλιε), Α.Βαλέντσια

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Σακό (60'Βαράν), Σανιά, Κοσιελνί, Ντινιέ, Ματουϊντί (67'Ζιρού), Σισοκό, Πογκμπά, Σνάιντερλιν, Γκρισμάν (79'Ρεμί), Μπενζεμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα