Oι εκλεκτοί του Δώνη

21:46 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στη σκιά της «καμπάνας» από την UEFA, ο «Δικέφαλος» θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς της Τούμπας, έχοντας στο πλευρό του 800 οπαδούς, οι οποίοι καλούνται να εμφανιστούν στη φυσική έδρα των Αυστριακών... παναγίες.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης - κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιώργος Δώνης δεν κατέστησε σαφείς τις προθέσεις του για την ενδεκάδα - ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε μάλιστα και τους «εκλεκτούς» της αποστολής, η οποία αναχωρεί αύριο το πρωί (29/08,11:00) για την Αυστρία.

Το μεγαλύτερο

πάντως ερωτηματικό είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Λάζαρ, η παρουσία του στα χαφ είτε ως βασικός, είτε στη ως αλλαγή μοιάζει επιβεβλημένη, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα μείνει, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο τραυματίας Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά οι «23» της αποστολής: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Γλύκος, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα