Έπαιζε μόνος του

22:33 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Μακεδονίας)

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε στο Φάληρο ο Ολυμπιακός που επικράτησε 4-1 του Πανθρακικού. Η Ακριτική ομάδα παρουσίασε κακή εικόνα και δεν κατάφερε να προβάλει καμία αντίσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με

πολύ ωραίο γυριστό του Τζιμπούρ και στο 27' ήρθε το 2-0 με τον Αμπντούν να βγάζει ωραία πάσα στον Χολέμπας που απέφυγε έναν αμυντικό και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Αμπντούν μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε την σέντρα, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στην εστία του Κουτσόπουλου για να γίνει το 3-0. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ όταν ο Ιμπαγκάσα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζιμπούρ με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Πανθρακικός κατάφερε στο 83ο λεπτό να μειώσει με τον Κυβελίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέβας, Τοροσίδης (59'Φουστέρ), Μανωλάς, Κοντρέρας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης (59'Μήτρογλου), Αμπντούν (72'Μασάδο), Τζιμπούρ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Κασελάν (46'Μπαϊκαρά), Λουσέρο, Βαϊρουά (59'Μακρυδημήτρης), Παπαδόπουλος (72'Κυβελίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα