Επαφές Μελισσανίδη στην Αμερική για την ΑΕΚ

14:22 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Αμερική βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την Κυριακή, για επαγγελματικούς λόγους, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της LIVE SPORT, οι επαφές του δεν περιορίζονται μόνο στην AEGEAN. Αναλυτικά το δημοσίευμα που τονίζει πως ο Τίγρης έχει επαφές με Έλληνες ομογενείς για θέματα της ΑΕΚ αναφέρει:

"Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται από

την προηγούμενη Κυριακή στην Αμερική για επιχειρηματικούς λόγους. Για να ολοκληρώσει συγκεκριμένα το super deal που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα με την εξαγορά της «Hess Bunkerig», η οποία θα καταστήσει την «Aegean Μarine Petroleum», ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο φυσικό προμηθευτή ναυτιλιακών καυσίμων παγκοσμίως! Ο «Τίγρης» στο περιθώριο αυτών των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, φέρεται να είχε σημαντικές επαφές με Ελληνοαμερικανούς οικονομικούς παράγοντες. Στόχος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ ήταν -και παραμένει- να βρει επιπλέον δυνατούς συμπαίκτες, οι οποίοι θα είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν στην κατασκευή του «Ναού» στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Και ειδικά στην ομογένεια (τόσο στην Αμερική όσο και στην Αυστραλία) θεωρεί ότι μπορεί να βρει ανθρώπους που θα βοηθήσουν όσο λίγοι.Οι πληροφορίες της «Live Sport» ανέφεραν πως οι επαφές που είχε ο κ. Μελισσανίδης ήταν όλες σε θετικό κλίμα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας βρει αρκετούς πόρους ώστε να αποφευχθεί ο δανεισμός για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς».Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπήρξαν επαφές και για την εμπορική ονοματοδοσία του γηπέδου. Άλλωστε η «Wall Street» μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες.

Παραμένει άγνωστο αν υπήρξε συνάντηση με το Νίκο Νοτιά, ωστόσο οφείλουμε να τονίσουμε πως δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Χιώτη εφοπλιστή, πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ιδιοκτήτη του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ.Ο κ. Μελισσανίδης αναμένεται την Κυριακή να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα Από τη Δευτέρα θα τρέξει όλα τα θέματα τα οποία αφορούν στο γήπεδο και για τα οποία ενημερώνεται καθημερινά, προκειμένου να μη χαθεί δευτερόλεπτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα