Τρεις φωτιές, τρεις νεκροί

14:09 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τρία άτομα εντοπίστηκαν νεκρά μετά από φωτιές που εκδηλώθηκαν σε ξενοδοχείο στον Πειραιά, σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και σε αποθήκη του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή.
Συγκεκριμένα, ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4.30 σε δώμα σε ταράτσα ξενοδοχείου στην οδό Α. Παπαναστασίου στον Πειραιά.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Νεκρή ανασύρθηκε επίσης μία 86χρονη γυναίκα στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς το πρωί σε παράπηγμα επί της οδού Αγίου Δημητρίου στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σύμφωνα με περίοικους, η ηλικιωμένη έμενε μόνη της. Για τα αίτια του περιστατικού, διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Τέλος, στην Κομοτηνή, ένας 54χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 5.00, έπειτα από την εκδήλωση φωτιάς σε αντλιοστάσιο, σε αποθήκη του ΟΑΕΔ. Ο άτυχος άνδρας, που είναι υπάλληλος του Οργανισμού, εντοπίστηκε εκτός του χώρου όπου εκδηλώθηκε η φωτιά με σοβαρά εγκαύματα.
Την προανάκριση για ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής.
Θεσσαλονίκη: Μία ακόμη φωτιά σε σπίτι χωρίς ρεύμα
Στο μεταξύ νέα πυρκαγιά σε μη ηλεκτροδοτούμενο διαμέρισμα εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης.
Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, η ένοικος- μία γυναίκα περίπου 50 ετών -βρισκόταν εκτός του διαμερίσματος.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά ότι η γυναίκα είχε ανάψει ένα κερί για να βλέπει και φεύγοντας από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο οικοδομής επί της οδού Μυριοφύτου, το άφησε αναμμένο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία ωστόσο προκάλεσε ζημιές σε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η γυναίκα ζει το τελευταίο διάστημα μόνη της και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ φέρεται πως ζούσε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι μία τετραμελής οικογένεια κινδύνεψε να καε ί χθες τα ξημερώματα, όταν ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία που διέμενε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης και στο οποίο επίσης το ρεύμα ήταν κομμένο.
Σήμερα το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της 13χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο τη Δευτέρα από αναθυμιάσεις μαγκαλιού σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε με τη μητέρα της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα