Τιμούν τον Νεστορίδη

21:57 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Κώστα Νεστορίδη θα τιμήσει η Τριγλία Ραφήνας, την Κυριακή και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ως ένδειξη σεβασμού προς την ιστορία της Ένωσης, η Τριγλία θα τιμήσει τον Νέστορα, κάτι που τόνισε με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά:
«Με απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας-ΑΕΚ και στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο ομάδων, θα βραβευθεί ο θρύλος των ελληνικών γηπέδων

Κώστας Νεστορίδης.

Ο Κώστας Νεστορίδης εκτός από την μεγάλη και ένδοξη καριέρα του τόσο στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, όσο και στην Εθνική Ελλάδος, έχει και ένα στοιχείο που τον συνδέει με την Τριγλία Ραφήνας. Το καλοκαίρι του 1963 ο Κώστας Νεστορίδης είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας μας και είχε δώσει σειρά φιλικών μαζί της. Στην ιστορική φωτογραφία που παρουσιάζουμε, εικονίζεται ο Κώστας Νεστορίδης όρθιος δίπλα τον τερματοφύλακα.

Η φωτογραφία αυτή έχει επίσης ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που της προσθέτει ιδιαίτερη αξία. Εκτός του Νεστορίδη, εικονίζονται και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ομάδων Α' Εθνικής, Αναστόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Μιτώσης (Ολυμπιακός), Σταματίου (Εθνικός Πειραιώς), Σκούφος (Προοδευτική) και Χριστόπουλος Δημήτρης (ΑΕΚ). Όλοι οι ανωτέρω, πλην του Νεστορίδη, φόρεσαν στην καριέρα τους και την φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα