Ενθουσιασμένος ο Παστόρε
Μετά την απόκτηση του Εζεκιέλ Λαβέτσι και του Τιάγκο Σίλβα και εν αναμονή της ανακοίνωσης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Χαβιέ Παστόρε ονειρεύεται μεγάλα πράγματα για τη νέα σεζόν.
Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα των Παριζιάνων για την κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία, αλλά και μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League.
«Με τις προσθήκες που κάναμε στην μεταγραφική περίοδο, πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι υποχρεωτικό. Θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League και θα κάνουμε τα πάντα για πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Επιπλέον ο Παστόρε έπλεξε και το εγκώμιο, τόσο του νεοαποκτηθέντα Τιάγκο Σίλβα, όσο και του μεγάλου «στόχου» της Παρί, τον Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας:
«Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο αυτή την στιγμή. Όσον αφορά τον Ιμπραΐμοβιτς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Όταν ο... «καπετάνιος» έφερνε Κόλιμορ, Σούκερ, Ρεμπρόφ και Κοστακούρτα
- Βγήκε η 8άδα
- Δεν έχουν πάρει ούτε ένα διαρκείας!
- Μεγάλος χορηγός
- "Ψήνει" τον Ζιουλί
- Super Mario… Monti
- «Θετική» η Νταν
- Και γενίτσαρος και γλείφτης
- Ολυμπιακοί αγώνες | Πρόβλημα με Γιαφτόκας η Λιθουανία
- ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Τουντζιαράκης: "Ισως έχω Ελληνα συμπαίκτη"
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- 178 (20:05) Με το AH (-1,25) της Μάλμε
- "Ψήνει" τον Ζιουλί
- Ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα
- Φιλική νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας
- Τραυματίστηκε ο Γιαβτόκας
- Σλόκαρ: "Ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία"
- Σίλβα: Μίλαν σε ευχαριστώ για όλα
- Δύσκολα οι Ισπανοί κόντρα στη Γαλλία
- «Θέλει τη φανέλα του Ρικέλμε»
- Φιλικό "διπλό" για την Ισπανία