Ένα… κλικ μπροστά από τους άλλους

12:42 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Σιγά σιγά φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους ποδοσφαιριστές που έχει στα χέρια του ο Βαγγέλης Βλάχος και στους οποίους θα μπορεί να ποντάρει άμεσα. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνώριζε εξ αρχής πως δεν θα μπορεί να υπολογίζει απευθείας σε όλους τους παίκτες του, αφού οι περισσότεροι δεν ήταν επαγγελματίες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Για τον Βλάχο ήταν στοίχημα, όταν αναλάμβανε, να μπορούσε να πάρει αμέσως βοήθειες από τουλάχιστον 3-4 παίκτες και αυτόν τον αριθμό μάλλον τον... πιάνει. Συγκεκριμένα, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν

να είναι ένα... κλίκ πιο μπροστά από τους άλλους και οι οποίοι «χτυπάνε» θέση στην ενδεκάδα της φετινής ΑΕΚ. Δημήτρης Γροντής, Αινείας Καλογέρης και Νίκος Κουρέλλας παρουσιάζονται πιο έτοιμοι από τους υπόλοιπους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στερούνται σε ταλέντο κάποιοι που έπονται.

Ο Βλάχος βλέπει πως αυτοί οι τρεις αφομοιώνουν πιο γρήγορα τα όσα δουλεύονται στην προπόνηση και έχουν και τακτική... παιδεία μέσα στο γήπεδο, σε αντίθεση με άλλους πιτσιρικάδες που ακόμα λειτουργούν... άναρχα στον αγώνα. Ο ένας λόγος είναι αυτός και ο άλλος πως δείχνουν να μην φοβούνται. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα βασικά «παράπονα» του Βλάχου προς τους παίκτες του, που ακόμα τους βλέπει «ψαρωμένους». Αντίθετα, Καλογέρης, Γροντής και Κουρέλλας δείχνουν μέχρι στιγμής να έχουν αποβάλλει το άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα