Ένα χρόνο μετά την ΑΕΚ

11:17 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Των Ηλία Τομαρά, Αλέξανδρου Τομαρά

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ άλλαξε ριζικά το ρόστερ της. Συνολικά 14 παίκτες αποχώρησαν, οι περισσότεροι βασικοί. Το aek365 παρουσιάζει την πορεία όλης αυτής της... ομάδας μέσα στη χρονιά που πέρασε.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΑΧΑ (Ράσινγκ Κλουμπ)

Βασικότατος, εξαιρετικές εμφανίσεις και σταθερότητα από τον «Κινέζο» που φλερτάρει ακόμα και

με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ μετακόμισε στην Ράσινγκ όπου έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και διεκδικεί με αξιώσεις και ένα Κύπελλο.

34 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ 3060 ΛΕΠΤΑ

ΜΙΛΑΝ ΛΟΥΚΑΤΣ (ΟΦΚ Βελιγραδίου)

Ο Σέρβος δεν πήρε ποτέ ευκαιρία καθώς η ΑΕΚ δεν είχε θέση ξένου. Όσοι πάντως τον έβλεπαν στις προπονήσεις μιλούσαν για έναν γκολκίπερ που είχε καλά στοιχεία. Τελικά έφυγε για την ΟΦΚ του Βελιγραδίου όπου πήρε τα γάντια σπίτι του. Βασικότατος με γεμάτη χρονιά και πολύ καλές εμφανίσεις.

29 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / 2610 ΛΕΠΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ (Παναιτωλικός)

Μετά από έξι χρόνια στην ΑΕΚ όπου δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011. Έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο με το νεοφώτιστο Παναιτωλικό. Στο πρώτο μισό ο Έλληνας μπακ ήταν βασικός και αναντικατάστατος, αλλά στη συνέχεια οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός αρχικών πλάνων. Συνολικά είχε 12 συμμετοχές και όλες μέχρι το Δεκέμβριο.

12 ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ / 999 ΛΕΠΤΑ / 0 ΓΚΟΛ

ΣΑΝΕΛ ΓΙΑΧΙΤΣ (ΑΠΟΕΛ, Καραμπούκσπορ)

Ο Βόσνιος δοκιμάστηκε σε πολλές θέσεις στην ΑΕΚ αλλά δεν έπεισε. Έφυγε τελικά και συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ. Από τους παίκτες που έφυγαν από την Ένωση έκανε μια από τις πιο γεμάτες χρονιές με 43 (!) συμμετοχές σε ΑΠΟΕΛ, Καραμπούκσπορ και Εθνκή Βοσνίας. Στην Κυπριακή ομάδα έμεινε ως το Γενάρη και συμμετείχε στην πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία οπου πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

43 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ 2619 ΛΕΠΤΑ/ 3 ΓΚΟΛ

ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΑΤΕΟΣ (Σαραγόσα)

Ο Ματέος έφυγε από την ΑΕΚ με το όνειρο ότι θα πείσει τον Μουρίνιο να του δώσει μια ευκαιρία στη Ρεάλ. Τελικά το όνειρο έσβησε πολύ γρήγορα και έτσι ακολούθησε η μεταγραφή στη Σαραγόσα. Ο 24χρονος ξεκίνησε βασικός με τη χρονιά της ομάδας της Αραγονίας να είναι καταστρεπτική. Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ φάνηκε να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για αυτόν λόγω της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ. Δεν ήταν όμως στις βασικές του επιλογές αλλά συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας.

15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ 1110 ΛΕΠΤΑ / 0 ΓΚΟΛ

ΝΤΙΝΟ ΝΤΡΠΙΤΣ (Βόλιν, Ριέκα)

Μετά από δοκιμές επί δοκιμών και συζητήσεις επί συζητήσεων η ΑΕΚ πήρε το ρίσκο και έδωσε συμβόλαιο τον Κροτάτη. Τελικά θα τον θυμόμαστε μόνο για τη σύζυγο του Νίβες. Έκανε δύο παιχνίδια και αποχώρησε. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ουκρανικής Βόλιν Λουτσκ και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Ριέκα. Πάντως και στις δύο ομάδες έδειξε ότι πάσχει από πρόωρη ποδοσφαιρική γήρανση.

8 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / 681 ΛΕΠΤΑ / 0 ΓΚΟΛ

ΚΡΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα