«Μαύρη σελίδα....»

19:41 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:
«Όλα τα γεγονότα τα οποία αναφέρθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΕΣΑΠ την Τετάρτη 2 Μαΐου είναι αληθή και

ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ανακαλέσω.
Η επίκληση περί της ‘ασφάλειας της οικογένειας του', από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Ηρακλής, πραγματοποιήθηκε σε μια εκ των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχαμε, μετά όμως από την οριστική αναβολή του αγώνα.
Άλλωστε τον ίδιο ακριβώς ισχυρισμό ‘περί κινδύνου της οικογένειας του' ο πρόεδρος του Ηρακλή τον διατύπωσε και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων.
Επαναλαμβάνω ότι είναι αδιανόητο εμείς οι παράγοντες, που χρηματοδοτούμε το χόμπι μας και την αγάπη μας για το βόλεϊ, να φτάνουμε στο σημείο να φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα και την ασφάλεια της οικογένειας μας.
Ο κόσμος του βόλεϊ είναι καθολικά υγιής και ευπρεπής και δεν μπορεί να γινόμαστε ‘όμηροι' κάποιων ‘ολίγων', που σκοπό τους δεν έχουν τον αθλητισμό και τον ευγενή ανταγωνισμό που πρεσβεύει αυτός, αλλά την υπό πίεση δημιουργία αποτελεσμάτων, αδικώντας την ομάδα τους, τους αθλητές και προπονητές που πασχίζουν όλη τη χρονιά εντός των αγωνιστικών χώρων για να πετύχουν τους στόχους τους.
Οι ομάδες που συναγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ. Στο χέρι μας είναι να απομονώσουμε αυτά τα ‘ακραία' στοιχεία που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα τους και στο άθλημα.
Ο τελευταίος αγώνας ήταν μια μαύρη σελίδα για το πρωτάθλημα μας, αλλά και παράλληλα μια ευκαιρία για να δείξουμε την αληθινή διάσταση και το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν οι αθλητές, προπονητές, παράγοντες και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου και να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές επιδράσεις εκείνης της βραδιά, που είμαι σίγουρος ότι κανένας μας δεν θέλει να θυμάται».

Keywords
Τυχαία Θέματα