Έμεινε στο μηδέν η ΑΕΚ

13:06 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δεν αξιοποίησε τα καλά της διαστήματα, τα κέφια των Κίσσα, Φούντα και Παπαδημητρίου και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, στο γήπεδο του Καπανδριτίου και έμεινε στη λευκή ισοπαλία, με αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη Ξάνθη, η οποία έχασε κι αυτή σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω σ' έναν εξαιρετικό Δωριάδη.

ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ & ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΤΟΥ

Η

Ένωση μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Καπανδριτίου και με ιδιαίτερα ορεξάτους τους Κίσσα και Φούντα, απείλησε σε δύο περιπτώσεις των Ταρόπουλο, ο οποίος στο 15' απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ταξιάρχη Φούντα, ενώ 5 λεπτά αργότερα, είδε τον 16χρονο μέσο της ΑΕΚ, να αστοχεί από καλή θέση.

Νωρίτερα, στο 13ο λεπτό, η ΑΕΚ πέτυχε γκολ με τον Παπαδημητρίου, το οποίο ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Ο ρυθμός της ομάδας του Μπατίστα, έπεσε μετά το 25λεπτο και η Ξάνθη άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Δωριάδη. Σε δύο περιπτώσεις, με πρωταγωνιστή τον επικίνδυνο Δουμάνη, οι Εβρίτες άγγιξαν το γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, με ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις, διατήρησε το μηδέν.

Στο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" ανασυντάχθηκαν και επέστρεψαν πιο ορεξάτοι. Ο Μπατίστα έριξε στη μάχη και τον Αρέστι, θέλοντας να τονώσει την ομάδα του. Στο 64', ο Βλάχος, με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ, έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, αλλά λίγο αργότερα η Ξάνθη υπενθύμισε ότι είναι επικίνδυνη, με τον Ράνο να σουτάρει άσχημα, μόνος απέναντι απ' τον Δωριάδη.

Στο 77ο λεπτό χάθηκε εξαιρετική ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Κίσσα να κάνει υπέροχη ατομική ενέργεια, αλλά να μην ολοκληρώνει με τον ίδιο τρόπο, το τελικό σουτ και στον 86ο λεπτό, ο Παπαδημητρίου απέτυχε από καλή θέση να δώσει το τρίποντο στην Ένωση, σουτάροντας άουτ.

ΑΕΚ: Δωριάδης, Αργυρίου, Ερέκι, Χέλγκασον, Βλάχος, Γαρουφαλιάς (88' Στέργιος), Κίσσας (83' Κάλας), Φούντας, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Γροντής (58' Αρέστι)

ΞΑΝΘΗ: Ταρόπουλος, Τσουγανίδης, Οξύζογλου, Γούτας, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Μπρέτος (82' Λαφτάτσης, Τσομπανόπουλος, Ράνος, Δουμάνης (88' Στεπασιάν), Πασχαλάκης (73' Βασιλειάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα