Ενίσχυση υπό προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα λάβουν στον Παναθηναϊκό την οριστική απόφαση για την απόκτηση στόπερ ή όχι. Ο Δημήτρης Γόντικας θεωρεί πως δεν μπορεί να αποκτηθεί παίκτης, αν πρώτα δεν εξασφαλιστούν χρήματα με την αποχώρηση κάποιου άλλου παίκτη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θεωρεί πως αν γίνει μεταγραφή αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι εις βάρος των παικτών που είναι ήδη στο ρόστερ και αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στον Φερέιρα.

Οι

Αντρέ Πίντο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς, πάντως, βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο. Αν κάποιος από τους Σεϊταρίδη, Μελίσση αποχωρήσουν από την ομάδα ή αν παραχωρηθεί ο Πετρόπουλος, τότε είναι πιθανό να αποκτηθεί και στόπερ.

Διαφορετικά, η ομάδα θα πορευθεί με τους παίκτες που ήδη έχει και ο Φερέιρα θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τις απουσίες των Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Αυτό αναμένεται, άλλωστε να κάνει και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη στο πλευρό του Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, το νομοσχέδιο που θα ανοίξει το δρόμο στους σαουδάραβες επενδυτές αναμένεται να ψηφιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν αναμένεται να βάλουν νωρίτερα τα 15 εκατ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα