Έμεινε στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ

15:24 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Europa League, οι φίλοι της Τσέλσι βρήκαν άλλον έναν λόγο να πανηγυρίζουν καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Φρανκ Λάμπαρντ για άλλο έναν χρόνο.
Το περασμένο διάστημα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον διεθνή μεσοεπιθετικό να φεύγει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και μάλιστα ο ίδιος πρόσφατα είχε πει πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Τσέλσι.
Ωστόσο, όλα άλλαξαν με τον Λάμπαρντ

να υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του και να δηλώνει: "Είμαι χαρούμενος. Όλοι ξέρουν ότι το όνειρο μου είναι να μείνω στην Τσέλσι μέχρι το τέλος. Μιλούσαμε εδώ και αρκετό καιρό με την διοίκηση και πάντα, οι συζητήσεις μιας διακρίνονταν από φιλικό πνεύμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ρομάν Αμπράμοβιτς για όλα όσα έχει κάνει και που βοηθάει στην εκπλήρωση του μεγάλου μου ονείρου. Αγαπώ τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν, τους παίκτες και ειδικά τους οπαδούς που μου έχουν φερθεί φανταστικά από την πρώτη μέρα".
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο, ο Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τα 203 γκολ με την μπλε φανέλα και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα