Έμεινε στην ισοπαλία η Εθνική

21:02 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες ηττήθηκε, σήμερα αρκέστηκε στην ισοπαλία η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, αφού δεν κατάφερε να πάρει την νίκη από την Αυστραλία. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-4, αλλά τα σημάδια βελτίωσης στην ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς ήταν αισθητά, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που έγινε χθες.

Στο πρώτο 8λεπτο, Γιώργος Αφρουδάκης έσπασε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των Αυστραλών (5:02) και άνοιξε το σκορ, ενώ στην άλλη άκρη της πισίνας ο Νίκος Δεληγιάννης ήταν εξαιρετικός και κράτησε σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν, ενώ η μπάλα βρήκε και μια φορά στο οριζόντιο δοκάρι

του. «Συν Αθηνά και χείρα κείνει», που λένε.

Ωστόσο, στην δεύτερη περίοδο, οι Αυστραλοί βρήκαν διόδους και μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε ο προπονητής τους (5:03) κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τον Μπίντσγουορθ να ισοφαρίζει, και τον Μακ Γκρέγκορ να τους δίνει προβάδισμα ενός τέρματος.

Το τρίτο 8λεπτο άρχισε με οριστική αποβολή του Δελακά (έφτασε στις τρεις), όμως ισοφαρίσαμε στα 5:18 με τον Μουρίκη. Ελλείψει του Δελακά όμως, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Αυστραλούς στην επίθεση, με τον Κάμπελ να κάνει το 3-2 (3:09). Ο Φουντούλης όμως, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στον παίκτη παραπάνω και έκανε το 3-3. Και πάλι όμως, χρειάστηκε η συμβολή του Νίκου Δεληγιάννη, που απέκρουσε δύο συνεχόμενα σουτ.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Θεδωρόπουλος, έκανε το 3-4, αλλά η κούραση των παικτών εμπόδισε αμφότερες τις ομάδες στο να κάνουν οργανωμένες επιθέσεις. Τελικά, οι Αυστραλοί ισοφάρισαν με τον Γουάλαν, και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ το 4-4.

Τα 8λεπτα: 0-1, 2-0, 1-2, 1-1

Για την Εθνική μας σκόραραν οι: Γ. Αφρουδάκης 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1, Θεοδωρόπουλος

Για τους Αυστραλούς σκόραραν οι: Μπίντσγουρθ 1, Μακ Γκρέγκορ 1, Κάμπελ 1, Γουάλαν

Keywords
Τυχαία Θέματα