Έμειναν στο μηδέν...

17:11 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ στο Περιστέρι αλλά η κλάση του Ταμπάση και η τύχη του στέρησαν το γκολ (0-0). Τρία δοκάρια για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου η οποία έφερε την τρίτη σερί λευκή ισοπαλία.

Το ματς

Ένα από τα πιο δυνατά ξεκινήματα της σεζόν πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο Μάντζιος είχε τρεις καλές στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει, όμως στην πρώτη ήταν άστοχος (7'), ενώ

στις υπόλοιπες δύο (12', 16') σημάδεψε το δοκάρι του Ταμπάση και δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Την υπόλοιπη μισή ώρα, ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, να μειωθούν οι ευκαιρίες και να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος ήταν και πάλι το μεγάλο αφεντικό της αναμέτρησης. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, πίεσαν τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως είχαν μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.Ο Ουντότζι ήταν άστοχος στο 53', το ίδιο και ο Ταυλαρίδης στο 56', ενώ ο προπονητής του Ατρομήτου τα έπαιξε όλα για όλα βάζοντας τον Ναπολεόνι στη θέση του Επστάιν στο 64'. Στη συνέχεια, είδαμε δύο μεγάλες μονομαχίες ανάμεσα στον Ουντότζι και τον Ταμπάση. Στην πρώτη (66') ο πορτιέρο του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ ένα φάουλ του Ουντότζι, ενώ στη δεύτερη και πάλι ο Ταμπάσης έδιωξε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι έκαναν υπερπροσπάθεια και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, όμως ούτε ο Ναπολεόνι νίκησε τον Ταμπάση στο 75', ούτε ο Ιγκλέσιας ήταν εύστοχος στο 80' και γενικότερα η πίεση δεν απέφερε καρπούς στους Περιστεριώτες που έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (46' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46' Ουντότζι), Επστάιν (64' Ναπολεόνι), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα, Γιάκος (50' Γεωργίου), Ίλιτς (64' Ντε Βινσέντι).

Keywords
Τυχαία Θέματα