Ελπίζουν σε εξελίξεις στην ΑΕΚ

21:36 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες περνούν και σε περίπου δέκα ημέρες θα διεξαχθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με την ΑΕΚ να ελπίζει ότι θα βρεθεί είτε πριν, είτε εκείνη την μέρα (επιτέλους) βιώσιμη λύση για την εταιρία. Μέχρι σήμερα υπάρχουν επαφές με ενδιαφερόμενους. Αποτέλεσμα ακόμα δεν υπάρχει. Μόνο ενδιαφέρον, που περιορίζεται σε συζητήσεις και ανταλλαγή στοιχείων μέσω e-mail. Συνάντηση με τους «μεσάζοντες» που πριν λίγο καιρό βρέθηκαν στα Σπάτα, μέχρι και απόψε δεν

έχει ξαναγίνει.

Σήμερα στα γραφεία της Ενωσης, οι άνθρωποι της διοίκησης παρέμεναν αισιόδοξοι για την έκβαση των συζητήσεων. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν υπάρχει ακόμα κάτι που να «δικαιολογεί» χαμόγελα εντός της ΠΑΕ. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με τους «μεσάζοντες» εκ νέου για το ενδιαφέρον των εταιριών.

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πάντως σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζεται την επόμενη μέρα, για να έρθει με προτάσεις στην Γ.Σ. Το αποτέλεσμα της οποίας είναι άγνωστο, κάτι που κάνει ακόμα πιο «θολό» το «αύριο» της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας την ώρα που ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι είναι απλήρωτοι για μήνες και δεν υπάρχει δυνατότητα για μεταγραφική ενίσχυση τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα