Ελπίζουν να… φορτσάρει ο κόσμος για την ΑΜΚ

22:06 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από την τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ, ο Θωμάς Μαύρος είναι και επίσημα ο διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας τη θέση του προέδρου και πλέον προσπαθεί να τρέξει το πλάνο του για την επόμενη μέρα της ομάδας. Αυτό στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην οικονομική στήριξη του κόσμου. Κάτι που ο παλαίμαχος άσος δεν έχει κρύψει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο της ομάδας.
Όπως ενημερώθηκε σήμερα και από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Βαλασόπουλο, για να καταφέρει να «τρέξει» την ομάδα

το επόμενο διάστημα, απαιτούνται τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ (αν δεν περάσει η νέα ρύθμιση θα χρειαστούν 7 εκατ. ευρώ) μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες. Ο πρώτος στόχος που έχει θέσει ο Μαύρος, είναι αρχικά να συγκεντρωθούν 2,5 εκατ. ευρώ μέσω της συμμετοχής του κόσμου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μέχρι στιγμής η... ανταπόκριση δεν είναι θετική. Τόσο μέσω της διαδικασίας της δήλωσης συμμετοχής, όσο και μέσω της απ' ευθείας κατάθεσης από οπαδούς (έπειτα από την σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ), το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό δεν ξεπερνά τις 60.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, έως σήμερα έχουν κατατεθεί συνολικά 57.000 ευρώ. Και αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι μόλις 45.000 ευρώ προέρχονται από τη διαδικασίας των δηλώσεων συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι το ποσό που είχε δηλωθεί ως... πρόθεση κατάθεσης έφτανε τις 180.000 ευρώ.
Με απλά λόγια, ενώ μέσω δηλώσεων οι οπαδοί της ομάδας που συμμετείχαν στη διαδικασία είχαν εκφράσει την πρόθεση να ενισχύσουν την ομάδα με 180.000 ευρώ συνολικά, τα 135.000 ευρώ από αυτά δεν κατατέθηκαν, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ έστειλε περισσότερα από 2.000 mail... υπενθύμισης. Μάλιστα, την ίδια στιγμή οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνονται στα πιο χαμηλά επίπεδα για φέτος (το Σάββατο πουλήθηκαν 18 και σήμερα 21).
Όπως είναι φυσικό, τα συγκεκριμένα δεδομένα δεν ικανοποιούν τον Θωμά Μαύρο και τους συνεργάτες του. Ειδικά από τη στιγμή που εδώ και κάποιες μέρες πλέον βρίσκεται ο ίδιος στην προεδρία. Ωστόσο, ο παλαίμαχος άσος και τα μέλη της «ομάδας» του, αισιοδοξούν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα οι οπαδοί θα... φορτσάρουν και μέσω της συμμετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Θ(ε)ωμά, ο οποίος περιμένει τη δική τους στήριξη για να καταφέρει να τρέξει το πλάνο του...

Keywords
Τυχαία Θέματα