Τέσσερις προσθήκες στον ΟΦΗ

21:47 6/8/2012 - Πηγή: AEK365


Στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, με τους τρεις εξ' αυτών να είναι κάτω των 24 χρονών, προχώρησε σήμερα ο ΟΦΗ. Ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε από το... μικροσκόπιό του τους Κώστα Μπανούση, Στέφανο Γουναρίδη, Μιχάλη Αγριμάκη και Γιάννη Βιτώρο, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Άπαντες έπεισαν τον τεχνικό των Ομιλιτών και υπέγραψαν λίγο μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση τα νέα τους συμβόλαια, που έχουν διάρκεια

για τρία χρόνια.

Ο Μπανούσης (23/1/1988) είναι μεσοεπιθετικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι Γουναρίδης (15/6/1990) και Αγριμάκης (29/7/1992) είναι τερματοφύλακες. Ο πρώτος έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Βιτώρος (12/11/1992) είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Γιούχτα.

Έπειτα από την υπογραφή των συμβολαίων τους, τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κρητικών δήλωσαν χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτή. Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Κώστας Μπανούσης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω τον προπονητή που με πίστεψε και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε».

Μιχάλης Αγριμάκης: «Σαν κρητικός (Ρέθυμνο) είναι τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ».

Στέφανος Γουναρίδης: «Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και να μπω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέσα από σκληρή δουλειά».

Γιάννης Βιτώρος: «Ένα μεγάλο όνειρο για μένα, έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα