Ελπίζει στην αποκατάσταση ο Ηρακλής

10:42 22/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Ηρακλή, έχοντας συνηθίσει τις συνεχείς απογοητεύσεις και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για την εν μέρει αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη ο σύλλογος, κρατούν μικρό καλάθι αναφορικά με τη νέα φημολογία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με την οποία προωθείται νέο σχέδιο με τη συμμετοχή 21 ομάδων στη Football League

την επόμενη σεζόν με την παρουσία και του Ηρακλή.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει άνοδος τεσσάρων ομάδων από τη Football League την επόμενη χρονιά και ο υποβιβασμός δύο από τη Super League. Για να επικυρωθεί μια τέτοια συμφωνία (που θα προβλέπει πρωτάθλημα 18 ομάδων στη Super League) απαιτείται η παρέμβαση της πολιτείας για αύξηση της χορηγίας του ΟΠΑΠ.

Στο μεταξύ, η βουλευτής Θεσσαλονίκης με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα κατέθεσε ερώτηση για την περίπτωση του Ηρακλή στη Βουλή και δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό τα εξής: «Περιμένω την απάντηση του Ιωαννίδη όπως και του Καράογλου. Ολοι φρόντισαν για τον Αστέρα και τον ΟΦΗ, κανείς όμως δεν φρόντισε για τον Ηρακλή. Την Παρασκευή θα κατέβω στην Αθήνα ώστε να δω πού βρίσκεται το θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα