Ελπίδες για σεντόνι η Σεντ Ετιέν, χαμός στην ουρά!

00:04 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1'-37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η Λιλ χρειαζόταν νίκη για να εξασφαλίσει το Champions League, όμως η Παρί έφυγε με νίκη από την έδρα της (0-3) και την έβαλε σε μπελάδες αφού η Σεντ Ετιέν νίκησε την Ναντ (1-3) και μείωσε στο -2.

Ενδιαφέρον μόνο από πλευράς Λιλ είχε το ματς στο «Μετροπόλ» αφού οι γηπεδούχοι με νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια και βαθμολογικά αδιάφορη

ομάδα του Λοράν Μπλαν θα εξασφάλιζαν την 3η θέση και την παρουσία στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Τα πράγματα όμως δεν αποδείχθηκαν τόσο... ρόδινα για την ομάδα του Ρενέ Ζιράρ, που θα χρειαστεί να κάνει νίκη την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στην Λοριάν. Ρεκόρ βαθμών από την Παρί.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του γαλλικού πρωταθλήματος και συνεχίζει να επικρατεί χαμός στη μάχη του για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και του υποβιβασμού.

Στην 37η αγωνιστική μόνο η Γκινγκάμπ την έβγαλε καθαρή καθώς νίκησε 2-0 την Τουλούζ εντός έδρας και διασφάλισε την παραμονής της και την επόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα, η Εβιάν και η Σοσό αν και κέρδισαν τις Νις (2-0 εντός) και Ρεν (1-2 εκτός), αντίστοιχα, θα χρειαστεί να περιμένουν το μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική προκειμένου να τελειώσουν το μαρτύριο για την παραμονή.

Κακός χαμός και για την 5η θέση καθώς η Λιόν έδινε το εισιτήριο στη Μαρσέιγ και οι Μασσαλοί το πέταγαν... Οι «λιονέ» ηττήθηκαν 1-0 στο «Ζερλάν» από την αδιάφορη βαθμολογικά Λοριάν και έδωσαν την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να τους πιάσει αν «περνούσε» από την έδρα της Μπορντό. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Η ομάδα της Μασσαλίας αν και ήταν μπροστά στο σκορ από το 31' ισοφαρίστηκε στο 66' και δίνει την ευκαιρία στη Λιόν να πάρει εκείνη την 5η θέση με μια νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα