Φιλική ήττα για Πλατανιά

23:21 10/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να... τεστάρει τέσσερις παίκτες είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο σαββατιάτικο (10/5) φιλικό του Πλατανιά με την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου οι Χανιώτες ηττήθηκαν με 2-0.

Ο έμπειρος κόουτς λοιπόν συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα τον 23χρονο επιθετικό από τη Γουινέα, Ουσμάν Ελχάτζ Μπαρί Πάτο, τον Γκανέζο αριστερό μπακ Ασίγκμπα, τον Αργεντινό ανασταλτικό χαφ Τσακόν αλλά και τον Ιταλό σέντερ μπακ Τσινκουίνι.

Όσο για το σκορ, τα δυο γκολ

των γηπεδούχων πέτυχαν οι Δελήμπασης στο 13' και Δρακάκης στο 68', ενώ τα έσοδα από το φιλικό θα δοθούν στα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής Αντ., Μανουσάκης, Βιδάλης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Μαρτσάκης, Βελονάκης, Δρακάκης. Έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Φραντζεσκάκης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Τριχάκης, Κονονένκο.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Ζαραδούκας, Δημήτρης, Τσινκουίνι, Ασίγκμπα, Αγκιλέρα, Ντεντάκης, Τόρες, Μπέλιτς, Μενδρινός, Πάτο. Έπαιξαν και οι: Κοκκαλάς, Θέρρα, Τσοντάκης, Σούκιας, Τσακόν, Σιαλμάς, Γιακουμάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα