Ελπίδες για διάκριση

18:22 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Δέσποινας Σολωμού, και του Ντουέτο, που αποτελείται από την προαναφερθείσα και την Ευαγγελία Πλατανιώτη (αναπληρωματική η Ευαγγελία Κουτίδη), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Τεχνική Σύμβουλος της Ομοσπονδίας στην Συγχρονισμένη κολύμβηση, Ελένη Κουγιά, η οποία αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της για τους τελικούς του Σόλο και του Ντουέτο (φώτο). Αναλυτικά:

Όσον αφορά το Σόλο και την Δέσποινα Σολωμού: «Η Δέσποινα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέτυχε

κάτι σπουδαίο, και αυτό μας δίνει ελπίδες για να περιμένουμε κάτι καλό στον τελικό του αγωνίσματος» δήλωσε αρχικά και συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «Το μετάλλιο δεν είναι μακριά, μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο νερό, αρκεί να το δούνε και αυτοί που βρίσκονται εκτός νερού», αναφερόμενη στους κριτές.

Τέλος, για το Ντουέτο δήλωσε: «Το Ντουέτο έκανε εξίσου εξαιρετική εμφάνιση, αφήνοντας πίσω του την Αγγλία και την Γαλλία, που είναι παραδοσιακές δυνάμεις στο άθλημα της συγχρονισμένης. Και αυτή η εμφάνιση μας δίνει πολλές ελπίδες για μια διάκριση στον τελικό του αγωνίσματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα