ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | «Είμαστε ακόμα εδώ»!

Ηταν ματς που είχε ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, διότι εκτός του ότι έπαιζαν την... ύπαρξή τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήθελαν να φωνάξουν δυνατά, «παρών»! Και το έκαναν!


Αν η σειρά πήγαινε στο 0-2, τότε σαφέστατα οι πιθανότητες ανατροπής και με βάσει την εικόνα των δύο ομάδων, θα ήταν ελάχιστες για τον Παναθηναϊκό. Ομως οι «πράσινοι» απέδειξαν ότι έχουν ψυχή και ότι θα... πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να βάλουν έναν ωραίο επίλογο στην φετινή

χρονιά.

Το αρνητικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι το +16 δεν ανέβηκε ή δεν διατηρήθηκε όπως άλλες φορές και τα «νεκρά» διαστήματα έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Το comeback που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο διάστημα 22 ως 27 με τους Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους, Μπατίστ και Καϊμακόγλου να είναι οι πρωτεργάτες θα έπρεπε κανονικά να αυξηθεί, αλλά η έλλειψη περισσότερης ενέργειας δεν βοήθησε την κατάσταση. Αντίθετα, έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να κάνει ανατροπή και είναι έτοιμος για το «διπλό».

Αυτό το +16 που δεν διατηρήθηκε είναι στο μυαλό των «πρασίνων» και σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχουν, μπορούν να κάνουν το break στο ΣΕΦ, αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει η... παλιοσειρά της ομάδας να έχει και βοήθειες έστω και στο φινάλε από παίκτες που έχουν απογοητεύσει όπως ο Σάτο, ο Σμιθ και ο Λόγκαν.

Το ζήτημα φυσικά δεν είναι μόνο η εμπειρία, αλλά και η ενέργεια που θα πρέπει να παραθέσουν με προσοχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού, απαντώντας στην περισσότερη ενέργεια που έχουν οι αντίπαλοί τους λόγω και του πιο νεαρού της ηλικίας. Εγινε υπερπροσπάθεια για να γίνει το 1-1, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από περισσότερους «κασκαντέρ» και τους χρειάζεται άμεσα για να μπορέσει να φωνάξει και στο ΣΕΦ ότι «είμαστε ακόμα εδώ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα