Ελπίδα από το Κατάρ για ΑΕΚ!

08:55 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Από το Κατάρ και μέσω ενός επενδυτικού ομίλου, είναι πιθανό να βρεθεί λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL υπάρχει επενδυτικός όμιλος που θέλει να εισέλθει στο χώρο του ποδοσφαίρου και βλέπει άκρως θετικά την «κιτρινόμαυρη» προοπτική. Με τις επαφές μάλιστα να έχουν ξεπεράσει το αρχικό διερευνητικό στάδιο και να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο, τόσο ώστε να δημιουργείται η πεποίθηση πως μπορεί να

είναι η λύση που αναζητά ο σύλλογος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "...η συγκεκριμένη εταιρεία από το Κατάρ εμφανίστηκε στην ΑΕΚ μέσω δύο εκπροσώπων που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Πριν επιστρέψουν στη βάση τους, πήραν όλα τα οικονομικά στοιχεία για το παρελθόν, αλλά και τις προβλέψεις για το μέλλον της ΠΑΕ. Καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα ανέφεραν πως η πλευρά της ΑΕΚ εμφανίστηκε καλά προετοιμασμένη και παρουσίασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μάλιστα υπήρξε και αποστολή πρόσθετων στοιχείων με ηλεκτρονικό τρόπο τις μέρες που μεσολάβησαν.

Ο Αδαμίδης που χειρίζεται την υπόθεση πιέζει όσο και όπως μπορεί προκειμένου να βρεθεί λύση. Ο στόχος είναι να υπάρχει μια ξεκάθαρη απόφαση από την πλευρά της εταιρείας του Κατάρ μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν και αναμένεται να οριστεί η έκτακτη γενική συνέλευση. Στην ΑΕΚ διέκριναν τη θετική διάθεση, διαπιστώνουν πως τα νούμερα και οι υποχρεώσεις της εταιρείας δεν «τρόμαξαν» τους ενδιάμεσους και αντιλαμβάνονται πως έχουν να κάνουν με ένα πολύ σημαντικό μέγεθος, που μπορεί να αλλάξει τα «κιτρινόμαυρα» δεδομένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα