Ελεύθερος ο νεαρός που παρέσυρε μητέρα και παιδιά

22:42 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ελεύθερος αφέθηκε προς το παρόν με περιοριστικούς όρους ο 21χρονος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που χθες, Πέμπτη παρέσυρε με την μηχανή του και στη συνέχεια εγκατέλειψε μια νεαρή μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της, ηλικίας επτά ετών.

Ο νεαρός κατέβαλλε εγγύηση 15.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο υπαξιωματικός στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι η μητέρα έκανε μπρος πίσω και ότι μετά τη σύγκρουση δεν κατάλαβε ότι είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό γι' αυτό και έφυγε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 21χρονος λίγο

νωρίτερα είχε χτυπήσει έναν ποδηλάτη και στην προσπάθειά του να φύγει ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα με τα δύο παιδιά.

Σοβαρή η κατάσταση του αγοριού

Τα δυο επτάχρονα δίδυμα αδερφάκια βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, με το αγοράκι να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα παιδιά νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων και οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το αγοράκι, το οποίο έχει υποστεί και τις σοβαρότερες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού έχει βελτιωθεί και προχωρεί σταδιακά η αποδέσμευσή της από τον αναπνευστήρα, ενώ το αγόρι, το οποίο φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις βρίσκεται διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση.

Η μητέρα τους νοσηλεύεται τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου στον Ευαγγελισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα