Εκτός Αθηνών και με ένα τηλέφωνο στο χέρι οι παίκτες

21:31 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχωρούν από την Παρασκευή οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς με τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ουσιαστικά ολοκληρώθηκαν οι φετινές τους υποχρεώσεις και πλέον βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στην ομάδα, που θα καθορίσουν και την απόφαση που θα πάρει ο καθένας για το μέλλον του. Οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώνονται συνεχώς για τα όσα γίνονται γύρω από τον σύλλογο και τα σενάρια που αναπτύσσονται για την επόμενη μέρα και περιμένουν να οριστικοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται η «Ένωση» από την

επόμενη χρονιά, ώστε να δουν και εκείνοι ποια θα είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον τους. Συζητούν μεταξύ τους αλλά και με ανθρώπους του «Δικεφάλου» καθημερινά, προκειμένου να πληροφορηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα ποιο θα είναι το «αύριο» της ΑΕΚ, που όπως είναι λογικό τους προβληματίζει και τους απασχολεί.

Κάποιοι εξ αυτών τονίζουν ξεκάθαρα πως δεν θα παραμείνουν στην ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που σε πρώτη φάση δείχνουν διάθεση να παραμείνουν και να συνεχίσουν, εφόσον υπάρξει κάποια αλλαγή στα διοικητικά και δεν επαναληφθεί η φετινή κατάσταση, που τους δημιούργησε πολλά προβλήματα ακόμα και σε θέματα επιβίωσης. «Θα πρέπει άμεσα να μας πουν τι γίνεται από εδώ και πέρα με την ομάδα. Πρέπει να ξέρουμε αν υπάρχει αύριο, σε ποια κατηγορία θα είναι αυτό και πως θα είναι τα πράγματα στα διοικητικά, για να ξέρουμε και εμείς αν μπορούμε να παραμείνουμε», ήταν μερικές από τις κουβέντες που έλεγαν σήμερα μετά την προπόνηση οι παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα