Φοβούνται την αντίδραση του Σουάρες

21:24 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξέρει θα παίξει ξανά τον επόμενο Σεπτέμβριο! Η FA, εξάντλησε την αυστηρότητά της με την ποινή των 10 αγωνιστικών για ό,τι συνέβη στην ισοπαλία (2-2) της Λίβερπουλ με την Τσέλσι και αυτή τη στιγμή, πολλά γυρίζουν στο μυαλό του Σουάρες.

Φυσικά, κυρίαρχο θέμα είναι αυτό του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος κι αν αυτό είναι στο «Άνφιλντ». Από την ώρα που έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό από την FA, τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο παίκτης σκέφτεται ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», πληθαίνουν. Κόντρα στις τοποθετήσεις

των ανθρώπων της Λίβερπουλ για την επιθυμία του προπονητή, Μπρένταν Ρότζερς και της διοίκησης για την παραμονή του διεθνή άσου, στο μυαλό όλων έρχονται οι δηλώσεις του ιδίου περί της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, δεδομένα, δεν μπορεί να το κάνει με τη Λίβερπουλ.

Στα γραφεία του συλλόγου, περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αλλά την ίδια ώρα, ανησυχούν και για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει ο Σουάρες. Ο παίκτης, είναι κλεισμένος στο σπίτι του, όπου ηρεμεί με τη γυναίκα και το παιδί του. Σκέφτεται πολλά, τα οποία δεν αποκλείεται να έχει μεταφέρει και στον μάνατζέρ του. Αυτός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ, πράγμα που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, πάντως, είναι πως οι άνθρωποι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είναι ανήσυχοι. Μπορεί ο Ουρουγουανός να δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά σε περίπτωση που αυτός θελήσει να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, τότε η αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του «σταθμού» δεν θα είναι δύσκολη. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, το ξέρει και ο Σουάρες και σίγουρα, η υπόθεσή του θα απασχολήσει πολύ τις επόμενες μέρες...

Keywords
Τυχαία Θέματα