«Έκραξε» Ίντερ ο Μαρότα

21:17 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γκουαρίν αναμένονταν να γίνει παίκτης της Γιουβέντους και ο Βούτσινιτς της Ίντερ, με την ιστορική ανταλλαγή να έχει συμφωνηθεί προφορικά από τους δυο συλλόγους. Ενώ όλοι ήταν έτοιμοι για το μεγάλο deal, ο πρόεδρος της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ ακύρωσε την συμφωνία, διότι «δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες».
«Η μεταγραφή είχε συμφωνηθεί προφορικά μεταξύ των δυο πλευρών, εμένα και του Μάρκο Φασόνε. Χθες στις 10.48 ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι έλαβε ένα μήνυμα από τον Έρικ Τοχίρ που του έδινε το οκ για την μεταγραφή.
Στην ιστορία του ποδοσφαίρου

όταν ένας παίκτης αδειάζει το ντουλάπι του είναι ένδειξη ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Ο Βούτσινιτς άδειασε το ντουλάπι του.
Πρώτη φορά στα 30 χρόνια που διαπραγματεύομαι για παίκτες δεν έχω δει πιο σοκαριστική κατάσταση. Όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση έχει κάνει τον Βούτσινιτς και τον Γκουαρίν να νιώθουν άβολα. Η παρουσία μου είναι απαραίτητη για να προστατεύσω την Γιουβέντους και να επιβεβαιώσω ότι σε αυτούς τους παίκτες δεν φέρθηκαν καλά.
Ο υπεύθυνος για την Ίντερ, ο Τοχίρ, πρέπει να εξηγήσει στον Ανιέλι τι έγινε. Είδαμε τον Φασόνε να λέει στους δημοσιογράφους ότι ήταν "πρόβλημα περιβάλλοντος" και θέλουμε να ξέρουμε τι σημαίνει», δήλωσε ο Μαρότα.
Ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέροι» διέψευσε ότι ο Βούτσινιτς, μπορεί παρόλα αυτά να πάει στην Ίντερ, ενώ ο Γκουαρίν είναι αβέβαιο αν θα παραμείνει στους «νερατζούρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα