«Εκπλήρωσα το όνειρο μου»

13:26 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο καλοκαίρι, ένα όνειρο του Φάμπιο Κοεντράο εκπληρώθηκε με την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πορτογάλος μπακ χαφ υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "Record", ο Κοεντράο τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προσφορές. Η μισή Ευρώπη περίμενε την απάντησή

μου. Είχα τονίσει ότι θέλω να συνεχίσω στην Μπενφίκα. Είχαμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με την γυναίκα μου, όπως κάνουμε συνήθως, και αποφάσισα να μείνω στην Μπενφίκα. Συμφώνησε να μείνουμε στη Λισαβόνα, όπου περνούσαμε καλά και έχουμε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της πόλης. Ήθελα να μείνω, επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε καταθέσει μέχρι εκείνη τη στιγμή κάποια πρόταση. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν και προτίμησα να μείνω στην Μπενφίκα, αλλά όταν ήρθε η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης όλα άλλαξαν. Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν θέλω να... μικρύνω την Μπενφίκα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για την εκπλήρωση ενός ονείρου. Σίγουρα σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα