Εκτός μάχης και ο Έβανς

13:16 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 5-0 της Γουίγκαν και σε συνδυασμό με το 0-0 της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Μπρομ βρέθηκε στην κορυφή της Premier League ωστόσο την χαρά όλων επισκίασε ο νέος τραυματισμός που έπληξε την ομάδα, αυτός του Τζόι Έβανς. Ο Βορειοϊρλανδός στόπερ τραυματίστηκε στην γάμπα και θα μείνει εκτός μάχης για τις επόμενες δυο εβδομάδες όπως επιβεβαίωσε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Γουίγκαν, ο

προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ο Τζόνι βγήκε γιατί τραυματίστηκε στη γάμπα και θα λείψει για δύο εβδομάδες. Ζούμε έναν εφιάλτη τις τελευταίες μέρες. Οι Τζόουνς και Σμόλινγκ ήταν άρρωστοι, ο Φέρντιναντ τέθηκε εκτός με πρόβλημα στην μέση και τώρα ο Εβανς βγήκε στο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί λαμβάνοντας υπ' όψιν και τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλανίζουν. Είχαμε 10 απουσίες και μετά αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε και τον Τζόνι Έβανς στο ημίχρονο,. Εάν ήταν κλειστό το παιχνίδι τότε θα ανησυχούσαμε ιδιαίτερα, εφόσον η αμυντική τετράδα που χρησιμοποιήσαμε δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί. Επομένως είμαστε χαρούμενοι που πήραμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα".


Ο Τζόνι Έβανς ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Πατρίς Εβρά αλλά δεν κατάφερε, λόγω του τραυματισμού, να αγωνιστεί σε ολόκληρο το παιχνίδι με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να τονίζει για το νέο πρόβλημα τραυματισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό. Δεν μπορώ παρά να ανησυχώ με τους συνεχόμενους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα. Για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως καθώς και πριν δύο χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα