Έκλεψε την παράσταση ο Χιούιτ

20:36 14/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 32χρονος Αυστραλός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη σε βάρος του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με 6-2, 2-6, 6-2 και πήρε την πρόκριση για την τετράδα του Αegon Championships. O πρώην Νο.1 τενίστας στον κόσμο έδειξε για άλλη μια φορά ότι το χόρτο είναι το... σπίτι του και πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον 24χρονο Αργεντινό, που ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό του μετά τα προβλήματα υγείας του.

Ο Χιούιτ, που απέκλεισε στους δύο πρώτους γύρους τους Ντιμιτρόφ και Κουέρι, θα παίξει στον ημιτελικό

της διοργάνωσης με τον κάτοχο του τίτλου, τον Μάριν Τσίλιτς. Ο Κροάτης ήταν πιο αποφασιστικός από τον Τόμας Μπέρντιχ, Νο.2 του ταμπλό, και επικράτησε με 7-5, 7-6(4).

Πείθει ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ δυσκολεύτηκε λίγο στο δεύτερο σετ, αλλά με καλή απόδοση σε γενικές γραμμές ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπεντζαμιν Μπέκερ με 6-4, 7-6(3) και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Ο 26χρονος Βρετανός έχει συνέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στην πλάτη, παίζει όμορφο τένις και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από το Γουίμπλεντον. Ο Άντι θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και τον ταλαντούχο Ντένις Κούντλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα