Έτοιμη η Εθνική γυναικών

20:18 14/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η «γαλανόλευκη» έκανε το απόλυτο στην πρώτη φάση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2015 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου το Ισραήλ. «Η ομάδα μας είναι έτοιμη και τα κορίτσια έχουν θέληση για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα που ειδικεύεται στο να κάνει ζημιές και όχι μεγάλες πορείες. Όλα τα κορίτσια θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και κάτι παραπάνω για να καλύψουν το

κενό της Δημητράκου, η οποία στα ματς που δώσαμε έδειχνε μια σταθερότητα στην επίθεση. Είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα. Θέλουμε το "πρώτο ημίχρονο" που είναι στην Αθήνα να τελειώσει ευχάριστα για να πάμε για τον επαναληπτικό στο Ισραήλ» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Έλληνας τεχνικός για την πρώτη αναμέτρηση με τις Ισραηλινές.
Από την πλευρά της η Άρτεμις Σπανού ανέφερε πως «μας ενδιαφέρει πρωτίστως η νίκη και μετά η διαφορά. Το Ισραήλ το γνωρίζουμε, καθώς έχουμε παίξει και φέτος μαζί του. Είναι μαχητική, αλλά είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίζει το κλειστό της Εργάνης και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε».
Στόχος της Εθνικής Γυναικών στο πρώτο ματς η νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση στον τελικό των προκριματικών. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη (18/6) στη Ράμλα. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Βουλγαρία με την Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα