Έκλεισε το σπίτι του Απόλλωνα

19:21 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πλέον τα «Λιοντάρια» έπιασαν στην 7η θέση τον Ηρακλή με 56 βαθμούς - ο «Γηραιός» δοκιμάζεται κόντρα στην Λάρισα στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής - ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έμεινε στους 64 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σαφώς επιθετικούς προσανατολισμούς και προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κουτζαβασίλη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλείσει

καλά τους χώρους και έπαιξαν με αντεπιθέσεις.

Μάλιστα, στο 8' ο Δ. Τριανταφύλλου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τσούτσης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Στεφανίδη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20' ο Απόλλων απείλησε με τον Τσιλιγκίρη, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντρα στον Παρασκευαΐδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, ο Πανσερραϊκός εμφανίστηκε πιο απειλητικός στις αντεπίθεσης. Μάλιστα στο 54' ο Γουμάγιας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ την μπαλιά του Τσιμίκα στην «πλάτη» της άμυνας προς τον Τοντόροφ, ενώ στο 61' ο Μανιάς έκανε το σουτ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου αφού πρώτα... προειδοποίησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 61' την... τιμώρησε στο 72' με τον Τοντόροφ. Συγκεκριμένα, η... χρυσή αλλαγή του Γρηγορίου, έφυγε στην κόντρα, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και επέστρεψε στον ίδιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Γουμάγια και άνοιξε το σκορ.

Ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, στο 78' όταν ο Τσούτσης έκανε το σουτ, ο Γουμάγιας ήταν εκτός θέσης, αλλά ο Δεληζήσης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Χατζής (Δ. Αττικής), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τσιμίκα, Λεοντίου, Ρόβα, Ντόε, Κατσίκη και Παρασκευαΐδη.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης (57' Διαμάντης), Δεληζήσης, Κύργιας (63' λ.τρ. Ντόε), Ρόβας, Λεοντίου (57' Μπάρκογλου), Φαρινολα, Τσιλιγκίρης, Κατσίκης, Μανιάς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δαμ., Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Τριανταφύλλου Κ., Τσιμίκας, Τσούτσης (79' Τσαούσης), Κόντος, Σίμιτς (69' Ράνιτς), Στεφανίδης (46' Τοντόροφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα