Αποκλεισμός σοκ για Φερέρ

18:15 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντμίτρι Τουρσούνοφ έκανε το... θαύμα του στην Ισπανία. Προερχόμενος από τα προκριματικά και έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντένις Ιστόμιν στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό, ο νεαρός Ρώσος έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κόντρα στον επικεφαλής της διοργάνωσης, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον Ραφαέλ Ναδάλ. Παρότι ο Φερέρ έφερε το ματς στα ίσια, ο Τουσούνοφ μπόρεσε να ελέγξει το παιχνίδι και με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 6-1), να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο. Εκεί θα συναντήσει τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι, ο οποίος έθεσε

εκτός τον Πάμπλο Καρέρο Μπούστα με 6-7, 6-3, 7-5.

Αρκετά σύντομη ήταν και η παρουσία του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη Βαρκελώνη. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μόντε Κάρλο δεν συνεχίστηκαν και στην καταλανική πρωτεύουσα και ο νεαρός Βούλγαρος αρκετά κουρασμένος και χωρίς έμπνευση στο παιχνίδι του γνώρισε την ήττα από τον έμπειρο Τόμι Ρομπρέδο. Ο Ισπανός επικράτησε με 7-5, 6-1 και στην επόμενη φάση θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τόμας Μπέρντιχ, Νο3 του ταμπλό.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μίλος Ράονιτς πέτυχε εύκολη νίκη με 6-4, 6-2 επί του Εντουάρντ Ροζέρ-Βασελέν και στον 3ο γύρο θα βρει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Έρνεστς Γκούλμπις, σε ένα απ'τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του 3ου γύρου. Επιτυχημένη η πρεμιέρα και για τον Χουάν Μόνακο, Νο7 του ταμπλό. Ο Αργεντίνος δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Μπέρνταρντ Τόμιτς ο οποίος παραδόθηκε αμαχητί με 6-0, 6-2. Ο Μόνακο στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα