«Έκλεισε» ιδανικά ο ΟΦΗ

20:17 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Θανάσης Παπάζογλου σκόραρε στην αρχή και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο τέλος και ο ΟΦΗ νίκησε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετρά τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.Ο Θανάσης Παπάζογλου σκόραρε στην αρχή και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο τέλος και ο ΟΦΗ νίκησε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετρά τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Αρκάδες έδειξαν μια επιθετική διάθεση, έψαχναν

τον Ράγιος και το Ναβάρο από τα άκρα αλλά κατέληξαν να απειλούν μόνο με σέντρες οι οποίες μετά από ένα σημείο έγιναν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του ΟΦΗ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν ένα σουτ του Ράγιος στην κίνηση το οποίο πήγε στο κέντρο της εστίας.Ο ΟΦΗ με τον Σίσιτς να είναι εκτός αγώνα, έπαιξε με μεγάλη προσοχή στην άμυνα και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που έβρισκε στην προβληματική άμυνα του Αστέρα. Ο Παπάζογλου και ο Κουτσιανικούλης έπαιρναν συνεχώς προσπάθειες πάνω στον Καστέλς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να μπορεί να καλύψει το κενό του Σανκαρέ.Στο 14ο λεπτό ο Θανάσης Παπάζογλου με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή έπιασε με τη μία το σουτ, από το σκάψιμο του Βερόν, και νίκησε τον Φούλοπ που άργησε να πέσει προς την πορεία της μπάλας. Μετά το γρήγορο προβάδισμα ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε κυρίως για τη διατήρησή του. Δεν ρίσκαρε, δεν ανέβηκε ψηλά και άφησε τον Αστέρα να έχει υπεροχή και κυκλοφορία μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιώλης έκανε την πρώτη του διορθωτική κίνηση με τον Γκάμπριελ, αντί του Φραγκουλάκη, όμως επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα της ομάδας. Οι Αρκάδες συνέχισαν να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, να μην μπορούν να απειλήσεις και ότι αξιόλογο γινόταν για λογαριασμό τους, να αρχίζει και να τελειώνει στον Ντε Μπλάσις, ο οποίος πάλευε μόνος.Το φινάλε έφτανε, οι Αρκάδες ξεκίνησαν κάτι σαν... αντίδραση, όμως και πάλι οι Γκάμπριελ, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στον Γουναρίδη που έμοιαζε ανίκητος. Από την άλλη πλευρά, ο Κουτσιανικούλης, εκμεταλλεύτηκε άριστα στις καθυστερήσεις την ευκαιρία και έκανε το 2-0 για την ομάδα του, κλειδώνοντας το τρίποντο. Το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που έτρεχε ο ΟΦΗ, ενώ από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Τσιώλη έχασαν μια ακόμα φορά την ευκαιρία να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης (77' Κουρδάκης), Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος (71' Μπανούσης), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (79' Έγκον), Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Φραγκουλάκης (46' Γκάμπριελ), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα