Εκδρομή στο «Καραϊσκάκη»

21:29 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Δημητρόπουλος

Ο Εγροτέλης δεν μπήκε ποτέ στο ματς με τον Ολυμπιακό ο οποίος χωρίς να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο επικράτησε με 3-0.

Κακό το πρώτο μέρος με τους "ερυθρόλευκους" όμως να σκοράρουν στην αρχή και το τέλος του και ουσιαστικά

να καθαρίζουν τη νίκη. Ο Κάμπελ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ολαϊτάν έκανε το 2-0. Στο μεσοδιάστημα μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός του Μανιάτη που βγήκε αλλαγή στο 29' με τον Σάμαρη να τον αντικαθιστά. Στο 52' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός άγγιξε το τρίτο γκολ αλλά ο Αθανασίου έδιωξε το πλασέ του Σαβιόλα. Στο 62' ο γκολκίπερ του Εργοτέλη απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κάμπελ όμως δευτερόλεπτα αργότερα δεν μπόρεσε να σταματήσει την μπάλα μετά το πλασέ του Ντομίνγκες που κόντραρε στον Μεχία και έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία και ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο εκτός ενός σουτ του Μασάντο στο 90'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29'Σάμαρης), Βάις (60'Ντομίνγκες), Κάμπελ, Σαβιόλα (68'Μασάντο), Ολαϊτάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (77'Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71'Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71'Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα