Οικονόμου: Σημαντική νίκη αφιερωμένη στον Θέμη

21:29 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Απόστολος Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα με τα Βριλήσσια και τη νίκη με ανατροπή τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στον Θέμη. «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Θέμη, τον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, που είχε δώσει και την ψυχή του για την ομάδα και γι' αυτό το λόγο παίξαμε σήμερα με τις μαύρες εμφανίσεις.
Επίσης την αφιερώνω στον διευθυντή του τμήματος φυσιοθεραπείας του ΙΑΣΩ General

Σταύρο Τοΐλο, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό δουλεύει για να έχουμε έτοιμες τις ξένες μας, αλλά γενικά είναι τεράστια η συμβολή του σε όλη την ομάδα».

Όσον αφορά το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Θεσσαλό τεχνικό: «το πήρε η ομάδα που έδειξε προσωπικότητα και επέβαλλε την τακτική της με το σέρβις της. Αν δούμε τη διακύμανση, τα Βριλήσσια το έκαναν στο 1ο και 3ο, εμείς στο 2ο και στο 4ο, ενώ στο τάι μπρέικ φυσθκά μίλησε η προσωπικότητα των αθλητριών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Είναι μια σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους γιατί ξέρουμε ότι τα Βριλήσσια είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού οι ξένες μας μπαίνουν σταδιακά στο ρυθμό των υπολοίπων. Δείξαμε ψυχή αλλά και βάθος αφού Λαδένη και Τοτσίδου έδωσαν ώθηση στην ομάδα.
Τέλος αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή η ομάδα απλά χρειάζεται στήριξη και υπομονή, γιατί το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα