Έκανε «σεφτέ» η Δόξα

19:21 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΘΑΝΟΣ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Η Δόξα Δράμας πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Δραμινοί με το γρήγορο γκολ

που πέτυχαν στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ουέλιγκτον κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο παίζοντας περισσότερο άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η ομάδα της Τρίπολης δεν μπορούσε να βρει λύσεις και να ισοφαρίσει παρά τις ευκαιρίες.

Το ματς

Η Δόξα Δράμας μπήκε στο παιχνίδι έχοντας μια μικρή υπεροχή, την οποία κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ αρκετά γρήγορα. Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Ουέλιγκτον, ο οποίος μετά από σέντρα του Σολϊλέδη βρήκε την μπάλα, έπειτα από κόντρα και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ο Αστέρας φάνηκε να έχει αιφνιδιαστεί από αυτή την εξέλιξη και αν και προσπάθησε να βγει μπροστά, έχοντας την κατοχή της μπάλας δεν δημιούργησε κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Αντίθετα οι Δραμινοί είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά των τερμάτων τους με τον Αμπουμπακάρι στο 33ο και 40ολεπτό. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να μένει.

Αντίθετη ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με την ομάδα της Τρίπολης να μπαίνει αρκετά δυναμικά, ώστε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο 56 με τον Φορμίκα και την μπάλα να σταματά πάνω στην γραμμή, στο 57ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ του Σολάκη, το οποίο μπλόκαρε ο Σέρεμετ και στο 86 με τον Ουσέρο να μην μπορεί να νικήσει τον Σέρεμετ. Από εκεί και πέρα οι πολλές κίτρινες κάρτες που βγήκαν από τον διαιτητή έκοψαν τον ρυθμό της αναμέτρησης, αλλά η Δόξα προσπαθούσε να κρατήσει το 0 και ο Αστέρας να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι όμως παίζοντας καλή άμυνα κατάφεραν να διατηρήσουν τη νίκη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα